Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Florbola čempionāts atsāksies Rīgā, Ķekavā un Stalbē

Florbola čempionāts atsāksies Rīgā, Ķekavā un Stalbē
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Pēc neliela pārtraukuma, kas bija saistīts ar nacionālo izlašu starptautiskajām spēlēm, šovakar atsāksies cīņas ELVI florbola līgā vīriešiem – FK "Rīga" uzņems "Valmieru/ViA", pie "Ķekavas Bulldogs" viesosies "Mogo-RTU/Rockets", bet Stalbē nūjas krustos vietējā "Pārgauja" un "Ulbrokas/FS Masters".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:30 FK "Rīga" – FBK "Valmiera/ViA" (Rīgas OSC)

FK "Rīga" (8.) astoņos mačos tikusi pie 11 punktiem. Iepriekšējā spēlē rīdzinieki viesos ar 6:5 pārspēja "Bausku". Rezultatīvākais Rīgas komandā ir Toms Bitmanis, kuram 23 (15+8) punkti.
FBK "Valmiera/ViA" (5.) arī aizvadījusi astoņas spēles, bet guvusi 14 punktus. Iepriekšējā mačā valmierieši savā laukumā ar 9:4 sakāva Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 16 punktiem katram ir Mārtiņš Broks, Gatis Liepiņš un Ivo Balodis.

Pulksten 20:15 "Ķekavas Bulldogs" – "Mogo-RTU/Rockets" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi deviņus mačus, gūstot divas uzvaras un piecus punktus. Šobrīd ķekaviešiem jau pieci zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā spēlē viņi viesos tikai ar 5:11 zaudēja "Ulbrokai/FS Masters". Ķekavas komandu šomēnes pametuši divi līdz šim rezultatīvākie spēlētāji – Gints Klēģers pārgāja uz "Lielvārdi", bet Matīss Jansons – uz "Talsiem/Krauzeru", kur savulaik jau spēlējis. Šobrīd rezultatīvākais komandā ar 12 (7+5) punktiem ir Oskars Repke.
"Mogo-RTU/Rockets" (3.) deviņās spēlēs izcīnījusi 16 punktus, bet iepriekšējā mačā savā laukumā ar 6:7 atzina turnīra līderes "Lielvārdes" pārākumu. Rezultatīvākais komandā ar 21 (14+7) punktiem ir Gvido Lauga.

Pulksten 20:15 SK "Pārgauja" – "Ulbroka/FS Masters" (Stalbes vsk.)

Stalbes SK "Pārgauja" (11.) deviņās spēles tikusi pie divām uzvarām un sešiem punktiem. Šobrīd stalbiešiem trīs zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējais tika piedzīvots savā laukumā – 7:9 pret "Bausku". Rezultatīvākais Stalbes komandā ar 12 (8+6) punktiem ir Olafs Zvīnis.
"Ulbroka/FS Masters" (4.) deviņās spēlēs tikusi pie 16 punktiem. Tagad ulbrokiešiem ir divas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta savā laukumā pār "Ķekavas Bulldogs" – 11:5. Rezultatīvākais komandā ir Kaspars Šķēls, kuram tagad 18 (13+5) punkti, bet Tomam Niedrem 17 (10+7) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.76% atvairītu metienu ir otrais labākais līgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.