Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI līgā Vidzemes derbijs un vēl divi mači

ELVI līgā Vidzemes derbijs un vēl divi mači
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem paredzētas trīs spēles – līdzjutēju lielu interesi vienmēr raisījis tā sauktais Vidzemes derbijs, jeb cīņa starp Cēsu "Lekringu" un Kocēnu "Rubeni", vēl nūjas krustos "Ulbroka/FS Masters" ar "Bausku" un FBK "Valmiera/ViA" ar Liepājas FK "Kurši".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" – "Bauska" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (4.) 12 spēlēs tikusi pie 20 punktiem. Iepriekšējā mačā ulbrokieši savā laukumā papildlaikā ar 6:5 pārspēja Kocēnu "Rubeni". Rezultatīvākais komandā un piektais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 29 (19+10) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.38% atvairītu metienu ir otrais labākais līgā. Ulbrokas un Bauskas komandu pirmā apļa duelī ar 8:7 uzvarēja baušķenieki.
"Bauska" (10.) 12 spēlēs savākusi 12 punktus, bet šobrīd baušķeniekiem jau trīs zaudējumi pēc kārtas. Iepriekšējā mačā Bauskas florbolisti viesos ar 6:10 atzina FBK "Valmiera/ViA" pārākumu. Rezultatīvākais komandā ir Valdis Vāvers, kuram 17 (12+5) punkti.

Pulksten 16:00 FBK "Valmiera/ViA" – FK "Kurši" (Vidzemes OC, Valmierā)

FBK "Valmiera/ViA" (6.) aizvadījusi 12 spēles, gūstot 20 punktus. Iepriekšējā mačā valmierieši savā laukumā ar 10:6 pieveica "Bausku". Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 23 (17+6) punktiem ir Mārtiņš Broks, Ivo Balodim 22 (10+12) punkti. Turnīra pirmajā aplī, kad "Valmiera/ViA" viesojās pie "Kuršiem", valmierieši uzvarēja ar 11:7.
Liepājas FK "Kurši" (9.) 11 spēlēs tikusi pie 14 punktiem. Iepriekšējā mačā liepājnieki savā laukumā ar 4:8 piekāpās "Lielvārdei". Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 21 (11+10) punktiem ir Ričards Dēvits.

Pulksten 17:00 "Lekrings" – "Rubene" (Cēsu SK)

Cēsu "Lekrings" (3.) 12 spēlēs tikusi pie 22 punktiem, bet iepriekšējā mačā cēsnieki Stalbē ar 4:7 zaudēja "Pārgaujai". Rezultatīvākais komandā ar 22 (7+15) punktiem ir Andris Malkavs. Cēsu komandas vārtsargs Miks Ozols ar 84.34% atvairītu metienu ir trešais labākais visā līgā.
Kocēnu "Rubene" (5.) 12 spēles izcīnījusi 20 punktus. Šobrīd kocēniešiem divi zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā mačā viņi savā laukumā ar 5:8 atzina "Mogo-RTU/Rockets" florbolistu pārākumu. Rezultatīvākais Kocēnu komandā un ceturtais labākais visā līgā ar 31 (18+13) punktiem ir Ritvars Bērziņš un Atis Stepāns, kuri līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā dala 5. un 6.vietu. Kocēnu un Cēsu komandas ELVI florbola līgā šosezon vēl nav tikušās.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.