Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Lekrings" atklāšanas mača trillerī pieveic "RTU/Inspecta"

"Lekrings" atklāšanas mača trillerī pieveic "RTU/Inspecta"
Toms Rīsmanis
Foto: jaunatnesflorbols.lv

Ar aizraujošu cīņu atklāta jaunā Hipolīzings Virslīgas sezona florbolā vīriešiem - Madonas sporta centrā "Lekrings", pateicoties vārtu guvumam pēdējā minūtē, ar rezultātu 8:7 pieveica pagājušās sezonas čempioni "RTU/Inspecta".

Aptuveni divarpus simtu līdzjutēju priekšā "Lekrings" atklāja rezultātu jau pirmajā minūtē - Mārtiņš Rajeckis panāca 1:0 cēsnieku labā. Lai arī čempione pēc neilga brīža izlīdzināja rezultātu, tas pats Rajeckis pirmās trešdaļas viducī atkal izvirzīja vadībā "Lekringu" (2:1). Līdz trešdaļas izskaņai Andris Malkavs vairākumā panāca jau divu vārtu pārsvaru (3:1).

Otrajā trešdaļā "RTU/Inspecta" divas reizes panāca vienu vārtu starpību, taču otro perioda pusi atkal veiksmīgak aizvadīja cēsnieki un pēc 40 minūtēm jau 7:3 "Lekrings" labā. Sapratuši, ka atkāpšanās ceļu vairs nav, "RTU/Inspecta" pēdējo trešdaļu iesāka apņēmīgi - pirmajās piecās minūtēs divi gūti vārti, kam sekoja pašu pieprasīts pārtraukums. Pēc tā rīdzinieki nonāca mazākumā, taču cīņasspars bija lielāks - Rutkis panāca jau 6:7. Aptuveni divas ar pusi minūtes pirms beigām noraidījumu par nūjas bloķēšanu saņēma Malkavs, un šo iespēju "RTU/Inspecta" garām nepalaida - Lauris Vidzis panāca neizšķirtu - 7:7.

Tomēr 48 sekundes līdz spēles beigām vēlreiz varēja gavilēt "Lekrings" - Toms Rīsmanis pēc Andra Malkava piespēles lika kapitulēt Valērijam Bodniekam "RTU/Inspecta" vārtos, gūstot uzvaras vārtus un panākot 8:7.

Citā mačā šovakar "Rubene" izbraukumā jau pirmajā spēles pusē panāca 5:0 un beigās ar 6:3 pieveica "Bauskas" florbolistus.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums


, 2010-09-04 20:45, pirms 14 gadiem
uzvar labākais!!
, 2010-09-04 20:55, pirms 14 gadiem
riktīgi labs trilleris tika pasniegts atnākušajai publikai,CĒSIS rullē
, 2010-09-04 21:36, pirms 14 gadiem
Šis vakars Bauskai nebija veiksmīgs bumbiņa neparko negribēja atrast ceļu uz Rubenes vārtiem.
, 2010-09-04 21:42, pirms 14 gadiem
Skaista spēle, skatītājiem patika
Lekrings

Malkavs - Monstrs (3+3)
, 2010-09-04 22:26, pirms 14 gadiem
sezonai ideāls sākums
ļoti skatāma spēle, tik žēl, ka beigās neizdevās izglābties RTU komandai
, 2010-09-04 22:30, pirms 14 gadiem
florbolam ļoti piemērota zāle. cerams Madonas florbola entuziasti spēs attīstīt klubu un savākt vismaz pāris simtus līdzjutēju
, 2010-09-05 03:49, pirms 14 gadiem
Forma rakstīja: florbolam ļoti piemērota zāle. cerams Madonas florbola entuziasti spēs attīstīt klubu un savākt vismaz pāris simtus līdzjutēju
Klubs attīstās
Savākt pāris simtus līdzjutēju - katrā ziņā palaisi florball.lv rakstu, tur rakstīts, kāpēc Madonā arī notiek spēle, - piemēram uz otrās līgas pēdējām spēlēm nāca virs 150 līdzjutēju.... taa kaaa... Madonā florbols attīstās.... Zāle ir ļoti laba priekš florbola, tur es tev piekrītu...
, 2010-09-05 06:42, pirms 14 gadiem
raksta autors tik daudz zin par šo spēli,ka nav piefiksējis ka pie 6-3 vārtos stājās Blinds
, 2010-09-05 16:04, pirms 14 gadiem
autos2 rakstīja: raksta autors tik daudz zin par šo spēli,ka nav piefiksējis ka pie 6-3 vārtos stājās Blinds
+++
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.