Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā piecas spēles, viens mačs – interneta TV tiešraidē

Vīriešu Virslīgā piecas spēles, viens mačs – interneta TV tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā paredzētas piecas spēles. Cīņu starp Liepājas "Kuršiem" un "Valmiera/ViA" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com. Viena spēle notiks arī sieviešu Virslīgā.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17.00 SK "Pārgauja" – "Ķekavas Bulldogs" (Stalbes sporta zālē)
Stalbes SK "Pārgauja" (12.v.) 19 spēlēs uzvarējis piecas reizes. Iepriekšējā mačā stalbieši savā laukumā ar 6:7 piekāpās "Ķekavai". Pirmajā aplī tiekoties ar "Ķekavas Bulldogs", Stalbes komanda uzvarēja ar 13:10. "Pārgaujas" uzbrukuma līderis ir Lauris Ābols, kuram 50 (33+17) punktu. Vārtsargs Juris Rubcovs atvairījis 76.07 % pretinieku metienu.
"Ķekavas Bulldogs" (13.v.) 18 spēlēs izcīnījusi divas uzvaras. Šobrīd ķekaviešiem četri zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā mačā viņi savā laukumā ar 5:12 zaudēja Cēsu "Lekringam". Rezultatīvākais "Ķekavas Bulldogs" rindās ar 34 (25+9) punktiem ir Klāvs Ozoliņš, bet vārtsargs Edgars Gailītis atvairījis 77.27 % metienu.

Pulksten 17.00 "Kurši" – FBK "Valmiera/ViA" (Liepājas Olimpiskajā sporta centrā)
Liepājas "Kurši" (8.v.) 17 spēlēs izcīnījusi 10 uzvaras. Pēdējā spēlē liepājnieki savā laukumā ar 6:4 pārspēja "Talsi/Triobet". Liepājnieku un valmieriešu pirmā riņķa mačā, kas notika Valmierā, tikai pēcspēles metienos ar 4:3 uzvarēja "Kurši". Rezultatīvākais Liepājas komanda ar 43 (22+21) punktiem ir Gints Siliņš. Vārtsargs Mārtiņš Saulītis atvairījis 84.40 % pretinieku metienu.
FBK "Valmiera/ViA" (9.v.) 20 spēlēs ticis pie piecām uzvarām. Iepriekšējā mačā valmierieši, spēlējot viesos, ar 4:10 piekāpās "Ulbroka/FS Masters" florbolistiem. Rezultatīvākie valmieriešu rindās ar 26 punktiem katram ir Mārtiņš Kājiņš un Gatis Liepiņš, bet vārtsargs Renārs Arājs neitralizējis 80.23 % metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 18.00 "Talsi/Triobet" - "Lekrings" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
"Talsi/Triobet" (14.v.) 19 spēlēs uzvarējusi vienu reizi. Iepriekšējā spēlē talsenieki viesos ar 4:6 piekāpās Liepājas "Kuršiem". Pirmajā riņķī, kad talsenieki viesojās Cēsīs, "Lekringam" viņi piekāpās ar 0:9. Daneks Balodis Talsu komandas labā guvis 16 (11+5) punktus, bet Amiram Alsaidam un Jānim Škutānam ir pa 15 punktiem. Vārtsargs Markuss Plūdums atvairījis 76.65 % metienu.
Cēsu "Lekrings" (2.v.) 19 spēlēs uzvarējusi 14 reizes, šobrīd izcīnītas četras uzvaras pēc kārtas. Iepriekšējā mačā cēsnieki viesos ar 12:5 pieveica "Ķekavas Bulldogs". Rezultatīvākais Cēsu komandā ar 46 (18+28) punktiem ir Mārtiņš Rajeckis. Vārtsargs Normunds Krūmiņš atvairījis 81.82 % metienu.

Pulksten 18.00 "Bauska" – "Rubene" (sporta centrā "Mēmele", Bauskā)
"Bauska" (6.v.) 19 spēlēs uzvarējusi 13 reizes, tostarp pēdējos trijos mačos. Pirmā riņķa mačā, tiekoties ar šīsdienas pretiniekiem, baušķenieki cieta neveiksmi ar 4:8. Vakar baušķenieki viesos ar 9:7 pārspēja "Madonas" florbolistus. Rezultatīvākais Bauskas komandā ar 51 (32+19) punktiem ir Pēteris Zeltiņš. Vārtsargs Elvis Holsts atvairījis 83.72 % metienu.
Kocēnu "Rubene" (4.v.) 17 spēlēs izcīnījusi 14 uzvaras, šobrīd kocēniešiem trīs panākumi pēc kārtas. Iepriekšējā spēlē Kocēnu komanda viesos ar 8:2 uzvarēja "Talsi/Triobet" florbolistus. Rezultatīvākais kocēniešu rindās ar 35 (19+16) punktiem ir Atis Stepāns. "Rubenes" vārtsargs Āris Aldiņš atvairījis 84.20 % pretinieku metienu.

Pulksten 19.00 "Lielvārde" - FK "Madona" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" (3.v.) 18 spēlēs izcīnījusi 15 uzvaras, šobrīd lielvārdiešiem 13 nezaudētu maču sērija. Iepriekšējā spēlē "Lielvārde" savā laukumā ar 6:4 pārspēja "Ulbroka/FS Masters" florbolistus. Tiekoties ar madoniešiem pirmā riņķa mačā, "Lielvārde" uzvarēja ar 9:4. Lielvārdes komandā rezultatīvākais ar 46 (19+27) punktiem ir Toms Akmeņlauks, bet vārtsargs Armands Puķītis atvairījis 84.23 % metienu.
FK "Madona" (10.v.), 19 spēlēs izcīnījis jau sešas uzvaras, šobrīd gan komandai seši zaudējumi pēc kārtas. Vakar madonieši savā laukumā ar 7:9 piekāpās "Bauskai". Rezultatīvākais starp Madonas komandas florbolistiem ar 27 (17+10) punktiem Kārlis Krastiņš, bet Jānim Boroduškam un Mārtiņam Lapsiņam pa 26 punktiem. Vārtsargs Valērijs Bodnieks neitralizējis 78.34 % metienu.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 "Rubene" - RSU (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (1.v.) uzvarējusi sešās no astoņām spēlēm. Pēdējā mačā kocēnietes viesos ar 6:3 uzvarēja "Ādažu" florbolistes. Rezultatīvākā Kocēnu komandas sastāvā ar 15 (6+9) punktiem ir Edīte Bankava, bet vārtsardze Jolanta Tauriņa-Ieveniece neitralizējusi 88.89 % pretinieču metienu.
RSU (3.v.) arī aizvadījusi astoņas spēles, bet izcīnījusi piecas uzvaras. Savā iepriekšējā mačā rīdzinieces viesos ar 4:3 pārspēja "Ķekavu". Rezultatīvākās Rīgas komandas sastāvā ir Santa Torstere ar 9 (7+2) punktiem, bet Aijai Kuncītei 8 (6+2) punkti. Vārtsardze Monta Čēma atvairījusi 89.39 % pretinieču metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.