Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekava/AXA" smaga uzvara pār lauvenēm

"Ķekava/AXA" smaga uzvara pār lauvenēm
FK "Ķekava/AXA"
Foto: www.florbols.kekava.lv

Šodien viena no Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas līderēm - "Ķekava/AXA", savā laukumā uzņēma "Rīgas lauvas/Errea". Ķekavietes svinēja piekto panākumu pēc kārtas (3:2), kas gan nenāca nemaz tik viegli – tikai 59. minūtē uzvaras vārtus guva Guna Kudrjavceva.

Lai arī "Rīgas lauvas/Errea" uz spēli Ķekavā bija ieradušās ar divām vārtsardzēm un tikai deviņām laukuma spēlētājām, tieši viņas spēles sākumā bija nedaudz aktīvākas un pēc pirmā perioda atradās vadībā ar 1:0. Tikai 38. minūtē laukuma saimnieces panāca izlīdzinājumu (1:1), bet 49. minūtē "Ķekava/AXA" jau izvirzījās vadībā ar 2:1. Tiesa, viešņām vajadzēja tikai 11 sekundes lai izlīdzinātu rezultātu – 2:2. Nervoza spēle nu jau ar nelielu mājinieču pārsvaru turpinājās līdz pat 59. minūtei kad Guna Kudrjavceva pārvērta vārtu guvumā Kristīnes Ēvaldes piespēli – 3:2. Atlikušajā nedaudz vairāk kā pusotrā minūtē rīdziniecēm vairs neizdevās saglābt kaut vienu punktu...

Šīs spēles laikā mājinieces sadarbībā ar A/S "Rīgas Dzirnavnieks" bija noorganizējušas akciju - katram līdzjutējam, kurš atnāca uz spēli, tika uzdāvināta AXA produkcija - ātri pagatavojamās putras paciņa un šokolādes batoniņš. FK "Ķekava/AXA" pārstāvis Artis Drēziņš portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka akciju var uzskatīt par izdevušos. Ja arī skatītāju varbūt nebija tik daudz, cik varētu vēlēties, vairāki bērni uz florbola spēli bija atnākuši pirmoreiz. Viņi tika pienācīgi atalgoti, jo saņēma pat pa vairākām šokolādītēm, kā arī auzu pārslas šokolādē.

Runājot par pašu spēli, A.Drēziņš atzina, ka tā bija ļoti saspringta, pie tam - viņa komandai bija neveiksmīgs mača sākums, nonākot zaudētāju lomā. Tomēr nevienai spēlētājai nav ko pārmest, visas cīnījās līdz galam, īpaši veiksmīgi darbojās abu komandu vārtsardzes. Uzslavu pelnījis arī treneris Andis Blinds, pateicoties kura spēles vadīšanai "Ķekava/AXA" svinēja uzvaru.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 31. oktobris

FK "Ķekava/AXA" – "Rīgas lauvas/Errea" - 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)

Metienu attiecība:
20:22 (4:7, 5:7, 11:8)
Rezultatīvākās:
FK "Ķekava/AXA" – Guna Kudrjavceva 2 (1+1), Kristīne Ēvalde 2 (1+1).
"Rīgas lauvas/Errea" – Elīna Ivanova 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.