Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rubenei" un "Ķekavai" pusfināla sērijā jau 2:0

"Rubenei" un "Ķekavai" pusfināla sērijā jau 2:0
Laura Gaugere (Kocēnu "Rubene")
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika pusfināla sērijas otrās spēles - Kocēnos vietējā "Rubene" ar 11:0 sakāva "Rīgas Lauvas", bet Lielvārdē FK "Ķekava" ar 4:3 pārspēja Rīgas FK "NND". Kocēnu un Ķekavas komandas sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījušās vadībā ar 2:0.

"Rubene" atstāj "Rīgas Lauvas" sausā

Vakar, kad "Rubene" un "Rīgas Lauvas" spēkojās pirmo reizi, rīdzinieces līdz pat spēles vidum izrādīja atzīstamu pretestību, bet cīņas turpinājumā salūza un piekāpās ar 4:11. Šorīt čempione "Rubene" ne tikai otro reizi pēc kārtas izpildīja savu "normu" gūto vārtu ziņā (pirmajā periodā - seši, otrajā - divi, trešajā - trīs), bet arī nosargāja neskartu savu cietoksni, svinot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:0. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām kocēnietes izvirzījušās vadībā ar 2:0.

Visus 19 pretinieču metienus atvairīja "Rubenes" vārtsardze Jolanta Tauriņa-Ieveniece, kura saņēma labākās spēlētājas balvu. Otro maču pēc kārtas 4 (2+2) punktus guva Laura Gaugere, kura šoreiz bija rezultatīvākā savā komandā. 3 (1+2) punktus savāca Lība Mikova, bet pa diviem goliem iemeta Madara Adamane un Zane Darša. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Lieni Krauju.

"Rubene" - "Rīgas Lauvas" 11:0 (6:0, 2:0, 3:0), sērijā 2:0
Metienu attiecība:
38:19 (17:9, 9:4, 12:6)
Rezultatīvākās:
"Rubene" – Laura Gaugere 4 (2+2), Lība Mikova 3 (1+2), Madara Adamane 2 (2+0), Zane Darša 2 (2+0), Paula Egle 2 (1+1), Linda Līce 2 (1+1), Evita Rudzīte 2 (1+1), Elizabete Pavlovska 2 (0+2), Zane Ziedone 1 (1+0), Edīte Bankava 1 (0+1), Rebeka Laure 1 (0+1).

"Ķekavai" vēl viens panākums pār "Nost No Dīvāna"

Vakar, kad FK "'Ķekava" un Rīgas FK "NND" turpat Lielvārdē aizvadīja pusfināla sērijas pirmo spēli, tikai ar vienu vārtu pārsvaru (7:6) uzvaru svinēja ķekavietes. Šodien jau pirmā perioda laikā pēc Katrīnas Bankas un Gundegas Vancānes metieniem "Ķekava" izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti - rīdziniece Māra Stapkēviča rezultāta starpību samazināja līdz minimumam - 1:2. Pēdējā periodā "Ķekava" otro spēli pēc kārtas nosargāja savu minimālo pārsvaru šoreiz svinot panākumu ar 4:3, bet sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām tika atzīta Lāsma Rimša, kura neitralizēja 15 pretinieču metienus. Rezultatīvākā viņas komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Laura Skujevska, divas piespēles Ievas Jurkānes kontā. Par labāko starp rīdziniecēm atzina komandas kapteini Santu Mucenieci, kura šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās, divi goli Lindai Austrumai, bet 2 (1+1) punkti Mārai Stapkēvičai.

FK "Ķekava" - FK "NND" 4:3 (2:0, 0:1, 2:2), sērijā 2:0
Metienu attiecība:
24:19 (10:3, 7:10, 7:6)
Rezultatīvākās:
FK "Ķekava" - Laura Skujevska 2 (1+1), Ieva Jurkāne 2 (0+2), Katrīne Šleiva 1 (1+0), Katrīna Banka 1 (1+0), Gundega Vancāne 1 (1+0).
FK "NND" – Linda Austruma 2 (2+0), Māra Stapkēviča 2 (1+1), Karīna Saidova 1 (0+1), Ilze Justamente 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.