Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

LiepU pirmā uzvara – viesos pārspētas buldodzes

LiepU pirmā uzvara – viesos pārspētas buldodzes
LiepU
Foto: facebook.com

Nu arī ELVI florbola līgā sievietēm nav palicis nevienas komandas, kura šosezon nebūtu izcīnījusi vismaz vienu uzvaru. Kā pēdējās, kuras pierakstījušās uzvarētāju klubiņā, ir LiepU florbolistes, kuras šodien pretinieču laukumā ar 5:4 pārspēja komandu "Ķekavas Bulldogs".

"Ķekavas Bulldogs" šodien savā laukumā uzņēma komandu, kura ir ne tikai ELVI florbola līgas sievietēm jaunpienācēja, bet arī vienīgā Virslīgā šosezon vēl nebija tikusi pie kaut viena punkta. Liepājnieces maču sāka vareni, jau pirmajā periodā pamatīgi šokējot ķekavietes – pēc Unas Zborovecas, Ingas Stulpānes un Lindas Jēgeres metieniem viešņas izvirzījās vadībā ar 3:0. Otrās trešdaļas laikā ķekevietēm izdevās panākt izlīdzinājumu – precīzi meta Inga Ametere, Līga Vancāne un Anna Mūrniece (3:3). Pamatlaika pēdējo piecu minūšu laikā ar rezultatīviem metieniem izcēlās liepājnieces Karīna Mičule un Kristīne Matisone (5:3), kamēr ķekavietēm izdevās atbildēt tikai ar Līgas Vancānes realizētu soda metienu, 40 sekundes pirms finālsvilpes – 4:5.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta Kristīne Manteniece, kuras kontā divas rezultatīvas piespēles. Par labāko "Ķekavas Bulldogs" rindās atzina vienu vārtu autori Annu Mūrnieci, bet rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem bija Līga Vancāne, kura ar 13 (8+5) punktiem kļuvusi par rezultatīvāko visā Virslīgā.

"Ķekavas Bulldogs" – LiepU 4:5 (0:3, 3:0, 1:2)

Metienu attiecība:
28:27 (8:14, 11:6, 9:7)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" – Līga Vancāne 3 (2+1), Anna Mūrniece 1 (1+0), Inga Ametere 1 (1+0), Sabīne Ozoliņa 1 (0+1), Zanda Ozoliņa 1 (0+1).
LiepU – Kristīne Manteniece 2 (0+2), Linda Jēgere 1 (1+0), Una Zboroveca 1 (1+0), Inga Stulpāne 1 (1+0), Karīna Mičule 1 (1+0), Kristīne Matisone 1 (1+0), Kate Gārde 1 (0+1), Ieva Reineka 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.