Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rubene" salauž "Ķekavas Bulldogs" pretestību

"Rubene" salauž "Ķekavas Bulldogs" pretestību
Kocēnu "Rubene"
Foto: Renārs Buivods, floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionātā notika viena sieviešu Virslīgas spēle - "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņēma līderi Kocēnu "Rubeni". Kocēnietes mača otrajā pusē guva izšķirošo pārsvaru un svinēja uzvaru ar 7:3, par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Rebeku Lauri.

Ķekavas sporta namā notikušās spēles rezultātu 4.minūtē atklāja kocēniete Zane Darša (1:0), bet pirmā perioda vidū ar 2:1 vadībā izvirzījās "Ķekavas Bulldogs" spēlētājas, kuru labā abus vārtus guva Sabīne Ozoliņa. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (2:2), bet 35.minūtē, kad golu iemeta ķekaviešu uzbrukuma līdere Inga Ametere, "Rubenei" bija tikai vienu vārtu pārsvars - 4:3. Mača turpinājumā "Ķekavas Bulldogs" vārtus vairs neguva, toties "Rubene" pēc otrā perioda atradās vadībā ar 5:3, bet visā spēlē uzvarēja ar 7:3. Kocēnu komanda ar 27 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 1.vietā.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vienu vārtu autori Rebeku Lauri, bet rezultatīvākās ar trim punktiem katrai bija Edīte Bankava, Tatjana Varša un Zeltīte Bankava. 2 (1+1) punktus guva Zane Justamente. Par labāko starp ķekavietēm atzina divu vārtu autori Sabīni Ozoliņu.

"Ķekavas Bulldogs" - "Rubene" 3:7 (2:2, 1:3, 0:2)

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.