Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rubenei" astotā uzvara pēc kārtas

"Rubenei" astotā uzvara pēc kārtas
Kocēnu "Rubene"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgā sievietēm astoto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Kocēnu "Rubene", kas šodien savā laukumā ar 12:1 sakāva LiepU florbolistes. Uzvarētājām pa četriem punktiem guva māsas Liene un Madara Adamanes.

Kocēnu sporta namā, kur nūjas krustoja vietējā "Rubene" un Liepājas komanda LiepU, rezultāts tika atklāts jau 3.minūtē, kad precīzs metiens padevās mājiniecei Laurai Gaugerei. Līdz pirmajam pārtraukumam kocēnietes pēc Edītes Bankavas un Elizabetes Pavlovskas metieniem bija izvirzījušās vadībā ar 3:0. Otrās trešdaļas laikā zuda pēdējās šaubas par šī mača uzvarētājām, Kocēnu komandas spēlētājas iemeta vēl sešus golus - 9:0. Pēdējā perioda 12.sekundē pie saviem goda vārtiem tika Liepu spēlētājas, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Linda Jēgere - 1:9. Toties pārliecinošu uzvaru šajā spēlē varēja svinēt Kocēnu "Rubene" - 12:1.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Madara Adamane, kuras kontā 4 (1+3) punkti. 4 (3+1) punkti viņas vecākajai māsai Lienei Adamanei. Ar "hat-trick" izcēlās Edīte Bankava, pa trim punktiem arī Lauri Gaugerei un Elizabetei Pavlovskai, bet Zane Darša iemeta divus golus. Labākās spēlētājas balvu Liepājas komandā saņēma goda vārtu autore Linda Jēgere. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 22 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.