Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sāksies cīņas "SPIN FM VFL 2012" turnīrā "3 pret 3"

Sākot ar 18.jūniju Arkādijas sporta bāzē florbols tiks spēlēts vēl aktīvāk, jo bez klasiskā "SPIN FM Vasaras Florbola līgas 2012" turnīra cīņas pusotra mēneša garumā sāks arī komandas, kas vēlēsies noskaidrot labākos florbolā "3 pret 3", spēlējot uz mazā izmēra vārtiem.

"3 pret 3" turnīra nolikums visnotaļ ievērojami atšķirsies no "Spin FM Vasaras Florbola līgas 2012" klasiskā turnīra. Pirmkārt, katra komanda spēlei varēs pieteikt četrus spēlētājus, laukumā vienlaikus laižot trīs. Cīņas notiks bez vārtsargiem, vārtu vietā izmantojot mazos florbola vārtiņus. Arī spēles laukums būs ievērojami mazāks.

Turnīrs "3 pret 3" notiks divās vecuma grupās – 11 līdz 15 gadus veciem jauniešiem un pieaugušo komandām. Jauniešiem paredzēti pieci spēļu posmi un finālsacensības, bet pieaugušajiem – desmit posmi un finālsacensības. Komandām obligāti nav jāpiedalās visos posmos, jo ieskaitē tiks ņemti vērā pieci labākie rezultāti pieaugušo konkurencē un trīs labākie rezultāti jauniešiem.

Komandas katram posmam piesakās atsevišķi, aizpildot reģistrācijas formu turnīra oficiālajā mājaslapā līdz iepriekšējās dienas pulksten 23:59 vai sacensību norises vietā līdz spēļu dienas pulksten 17:45.


Foto: floorball.lv
1

Aizvadīts ''Pagalmu florbola'' turnīra pirmais posms

17. jūlijā norisinājās pirmais "Pagalmu florbola" posms, projekta "Nāc sportot" ietvaros. Turnīrs notiek trīs vecumu grupās U-12 (ne vecāki par 10 gadiem), U-14 un U-16, pēc florbola noteikumiem (3 pret 3, bez vārtsargiem). Dalība turnīrā ir bezmaksas un turnīros var piedalīties jebkurš Rīgas bērns, gan zēni, gan meitenes, izveidojot komandu no saviem draugiem, skolas biedriem vai kaimiņiem.
Valmieras vasaras florbola līgas 2022. gada čempione ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione

Šodien Jāņa Daliņa stadionā tika noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione. Par tādu kļuva ''Baltie krītiņi'', kas finālā pieveica ''Komandantstundu''. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja TBM ''Floorball'', kas kāju priekšā pjedestālam pielika ''Bambaleo'' florbolistiem.
Mareks Stančiks (#19). Foto: kekavasbulldogs.lv

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''

Slampē sestdien tika veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''. Turnīrā, kurā dalību ņēma arī vairāki pirmās un otrās līgas spēlētāji, kā arī vīri pat no virslīgas, uzvaras laurus plūca ''Dūži''.