Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Valmieras vasaras līgā florbolā turpina dominēt turnīra līderes

Valmieras vasaras līgā florbolā turpina dominēt turnīra līderes
Valmieras vasaras līgas līdere ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Ceturtdienas vakarā tika aizvadīti kārtējie florbola mači Valmieras Vasaras līgas ietvaros. Jāņa Daiņa stadionā dominēt turpināja dominēt turnīra līdere ''Baltie krītiņi''.

Vakars tika iesākts ar cīņu starp ''Kungiem'' un ''Brenguļiem''. ''Brenguļi'' spēja pirmie izvirzīties vadībā, taču ''Kungi'' ātri vien pārņēma iniciatīvu. Komanda nedaudz atrāvās un triumfēja ar 7:5, sagādājot pretiniecei trešo zaudējumu trīs cīņās. 3+1 uzvarētāju rindās iekrāja Arvis Kārkliņš, bet 2+2 ''Brenguļu'' labā guva Kārlis Bucenieks.

Līderu duelī ''Baltie krītiņi'' ar 13:9 pieveica ''Bambaleo''. ''Baltie krītiņi'' maču iesāka ar 4:0 izrāvienu, taču pretiniece spēja atspēlēties. Mača izskaņā rezultāts bija 9:9, taču četri bezatbildes vārti ļāva ''Baltajiem krītiņiem'' izcīnīt trešo panākumu trīs mačos. Četrus vārtus un trīs rezultatīvas piespēles uzvarētāju labā guva Kristers Babris. ''Baltie krītiņi'' ir vienīgā vienība, kas nav vēl ielaidusi vismaz 20 vārtus turnīra gaitā.

TBM ''Floorball'' vakara noslēdzošajā mačā ar 11:7 pieveica ''Komandantstundu''. Rezultatīvākais ar pieciem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija Virslīgas spēlētājs Mārtiņš Broks.

Pie panākuma tika tikai nominālās līderes. Pēdējo trīs vietu īpašnieces savu bilanci papildināja tikai ar zaudējumu un nevienu punktu.

Nākamie mači tiks aizvadīti jau otrdienas vakarā. Katrai komandai atlikušas vēl divas cīņas grupu turnīrā un šis būs pirmspēdējais aplis.

Valmieras vasaras līga florbolā

VietaKomandaSpēlesUzvarasZaudējumiGV:ZVPunkti
1.Baltie krītiņi33034:199
2.TBM Floorball32125:246
3.Kungi32120:226
4.Bambaleo31230:293
5.Komandantstunda31222:272
6.FK Brenguļi30320:301

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2021/tu...


Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Čempione "Tornado Titans/CF Liepāja". Foto: Ģirts Gertsons

Fantastiskā finālā noskaidroti jaunie Liepājas čempioni

6. aprīlī ar grandiozu finālu noslēdzās Liepājas 26. čempionāts florbolā. Izšķirošajā mačā "Tornado Titans/CF Liepāja" vien pēcspēles metienos ar 2:1 apspēlēja komandu "FK Kurši FSS". Tikmēr bronzas spēlē "BEL CIBO/MBR" ar 6:3 uzveica "Dunalku".
Čempione "Rubene-1", skanot finālmača finālsvilpei. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Sieviešu 1. līgas čempione – Kocēnu "Rubene-1"

Par Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas čempioni kļuvusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šodien Lielvārdes sporta centrā notikušajā finālspēlē ar 7:3 pārspēja "Līgatni". Neapturama šajā mačā bija pieredzējusī florboliste Edīte Bankava, kura izcēlās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Komandai "Līgatne" vicečempiones tituls un sudraba godalgas.