Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Maķevics: "Ieguvām neatsveramu pieredzi"

Maķevics: "Ieguvām neatsveramu pieredzi"
Talsu NSS/Krauzers kopā ar saviem pāridarītājiem Hattrick Brno
Foto: Talsi FK

Aizvadītajā nedēļā "Talsu NSS/Krauzers" zēnu U-13 florbola komanda piedalījās lielākajā starptautiskajā vasaras florbola turnīrā jauniešiem, sasniedzot ceturtdaļfinālu. Komandas treneris Mārtiņš Maķevics atzina, ka bijusi iespēja tikt arī tālāk.

Turnīrā Talsu komanda izcīnīja otro vietu savā apakšgrupā, pēc tam pārvarot divas izslēgšanas turnīra stadijas, ceturtdaļfinālā tomēr zaudējot "Hattrick" komandai no Brno. "Ieguvām ļoti vērtīgu pieredzi, aizvadot septiņas spēles turnīrā, kā arī pārbaudes spēli pret "Tatran Strešovice", ar kuriem nospēlējām neizšķirti 4:4," intervijā atzina Maķevics. Interesanti, ka ar spēcīgā "Tatran" kluba jauniešiem nācās cīnīties arī izslēgšanas turnīra otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā, kad kurzemnieki izrādījās pārāki.

"Vismaz četras spēles bija ļoti vērtīgas, tādas, kādas nevaram aizvadīt Latvijā, jo šeit mūs kā čempionus visi pārāk respektē un "sēž" aizsardzībā. Turnīrā noteikti iegāza apakšgrupas izšķirošā spēle pret šveiciešiem, kurā zaudējām ar 2:3, lai gan laukumā bijām ievērojami pārāki. Uzvara vai neizšķirts šajā spēlē būtu ļāvis turnīru turpināt pa daudz vieglāku izslēgšanas turnīra zaru. Uz turnīru bijām aizbraukuši ar divām maiņām un beigās bija jūtams trešās maiņas iztrūkums, jo spēļu skaits un nogurdinošie pārbraucieni atņēma daudz spēku, kas pietrūka izšķirošajās spēlēs par tikšanu medaļnieku pulkā. Nebija vairs spēka, lai otrajā puslaikā atspēlētos pret Brno florbolistiem brīdī, kad nonācām iedzinējos.


, 2016-07-12 19:42, pirms 8 gadiem
Visu cieņu Mārtiņam par darbu ar mazajiem!!!
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Čempione "Tornado Titans/CF Liepāja". Foto: Ģirts Gertsons

Fantastiskā finālā noskaidroti jaunie Liepājas čempioni

6. aprīlī ar grandiozu finālu noslēdzās Liepājas 26. čempionāts florbolā. Izšķirošajā mačā "Tornado Titans/CF Liepāja" vien pēcspēles metienos ar 2:1 apspēlēja komandu "FK Kurši FSS". Tikmēr bronzas spēlē "BEL CIBO/MBR" ar 6:3 uzveica "Dunalku".
Čempione "Rubene-1", skanot finālmača finālsvilpei. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Sieviešu 1. līgas čempione – Kocēnu "Rubene-1"

Par Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas čempioni kļuvusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šodien Lielvārdes sporta centrā notikušajā finālspēlē ar 7:3 pārspēja "Līgatni". Neapturama šajā mačā bija pieredzējusī florboliste Edīte Bankava, kura izcēlās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Komandai "Līgatne" vicečempiones tituls un sudraba godalgas.