Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristers Briedis

"Rubene" iztur divas trešdaļas pret "Lekringu"

"Rubene" iztur divas trešdaļas pret "Lekringu"
Artis Malkavs savā dzimšanas dienā tika pie 4(1+3) rezultivitātes punktiem

Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šovakar Latvijas florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu virslīgā savu pirmo pusfināla spēli aizvadīja Cēsu ”Lekrings” un Kocēnu ”Rubene”, visai rezultatīvā spēlē uzvaru izcīnīja cēsnieki – 12:4.

Jau spēles pirmajā minūtē aukstu dušu visiem sniedz cēsnieks Mārtiņš Rajeckis, atklājot mača rezultātu. Spēles turpinājumā Freivalds panāca jau 2:0, bet no vārtu priekšas Levītis guva jau trešos vārtus. Pēc brīža Aleksandrs Abramovs panāca 4:0, uz ko zibenīgi reaģēja ”Rubene”, pieprasot pusminūtes pārtraukumu. Pēc šī pārtraukuma ”Rubene” manāmi aktivizējās, vienā no spēles epizodēm metot arī pa vārtu stabiņu. Perioda turpinājumā beidzot veiksme uzspīdēja arī rubeniešiem, proti, īsā laika sprīdī izdevās gūt divus vārtus, vispirms skaisti soda izspēli realizēja Vidzis, bet pēc dažām sekundēm Peičs guva jau otros vārtus ”Rubenei”. Tālāk Vidzis no visai asa leņķa guva jau trešos vārtus ”Rubenei”. Trešdaļas izskaņā divas minūtēs saņēma cēsnieks Toms Rīsmanis par Ivara Jēkabsona nūjas bloķēšanu. Pēc pirmās trešdaļas daudzsološais – 4:3.

Otrā trešdaļa sākās ar visai nospiedošu ”Lekringa” pārsvaru, taču ”Rubene” epizodiski atbildēja ar ātrajiem pretuzbrukumiem. Perioda turpinājumā parādījās nelieli asumi abu komandu izpildījumā, taču nekas nopietns nesekoja. Perioda vidū vārtus vairākumā guva Andris Malkavs, saņēmis diognālu piespēli no Rīsmaņa, viņš šauj bumbiņu vārtos, panākdams 5:3. Spēles turpinājumā iespēja spēlēt vairākumā bija ”Rubenei”, taču nekas prātīgs neizdevās, bet kad komandas jau spēlē vienādos sastāvos Lauris Vidzis no vārtu priekšas guva ”Rubenei” ceturtos, bet sev jau trešos vārtus spēlē. Perioda izskaņā Artis Malkvas iespēlēja vārtu priekšā esošajam Freivaldam, kurš guva sestos vārtus ”Lekringam”. Pēc otrās trešdaļas – 6:4.

Trešā trešdaļas sākās ar ”Rubenes” uzbrukumu, taču ar visai interesantu metienu vārtus guva Artis Malkavs, panākdams jau 7:4 par labu ”Lekringam”. Pēc brīža Andris Malkavs panāca jau 8:4, bet Jānis Rajeckis ar metienu no centra guva devītos vārtus cēsniekiem. Perioda turpinājumā cēsnieki guva vēl divus vārtus, vispirms Aleksandrs Abramovs, bet pēc tam arī Toms Rīsmanis. Trešdaļas otrajā pusē ”Rubene” mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, spēlējot ar sešiem laukuma spēlētājiem ”Rubenei” piederēja manāms pārsvars, taču vārtus guva ”Lekrings”, kad precīzs bija Ivo Preiss. Spēle noslēdzās ar visai graujošu "Lekringa" pārsvaru - 12:4.

Jau rīt abas komandas tiksies atkārtoti, Cēsu Sporta Kompleksā plkst. 18:00. Šo spēli vērot būs iespējams ŠEIT.

"Lekrings" - "Rubene" - 12:4 (4:3, 2:1, 6:0)

Metieni:
37:30 (12:14, 13:9, 12:7)
Rezultatīvākie:
"Lekrings" - Artis Malkavs 4(1+3), Toms Rīsmanis 4 (1+3),Jānis Freivalds 3 (2+1), Andris Malkavs 3 (2+1)
"Rubene" - Lauris Vidzis 3 (3+0)

Pusfināla spēļu pāri:

RTU/InspectaTelms/Energokomplekss1:0
LekringsRubene1:0

Pusfināla spēļu kalendārs:

DatumsLaiksMājiniekiViesiVietaRezultāts
20.03.15:00RTU/InspectaTelms/EnergokomplekssRīgas OC11:2
20.03.20:00LekringsRubeneCēsis12:4
21.03.18:00LekringsRubeneCēsis
21.03.19:00RTU/InspectaTelms/EnergokomplekssRīgas OC
27.03.?Telms/EnergokomplekssRTU/Inspecta?
27.03.18:00RubeneLekringsKocēni
*28.03.?Telms/EnergokomplekssRTU/Inspecta?

Izmantotie resursi: floorball.lv

Vai "Rubene" atgūsies un rīt uzvarēs?

  • 44

  • 86



, 2010-03-20 23:05, pirms 14 gadiem
Rubenes metēji vēl nav runājuši šajā sērijā... Saturās lekrings!!
Latvieši ar zelta medaļām un čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
8

Latvieši kļūst par pirmajiem pasaules čempioniem 3x3 florbolā

Šodien Somijas pilsētā Lahti noslēdzās 1. pasaules čempionāts florbolā 3 pret 3. Par pasaules čempioni 29 vīriešu izlašu konkurencē kļuva Latvijas valstsvienība, ar zelta burtiem ierakstot savu vārdu pasaules florbola vēsturē. Trillera cienīgā finālspēlē mūsējie pēcspēles metienos pārspēja florbola lielvalsts Zviedrijas komandu (10:9 PS). Izcīnītā zelta medaļa ir pirmā mūsu valsts godalga pasaules čempionātos florbolā.
Latvijas junioru izlase pēc uzvaras pār vācietēm. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Juniores pārliecinoši pārspēj vācietes un finišē 9. vietā

Šodien Somijas pilsētā Lahti savu pēdējo spēli pasaules čempionāta florbolā finālturnīrā aizvadīja Latvijas U19 sieviešu izlase, kas mačā par 9. vietu ar 6:2 pieveica Vācijas valstsvienību. Rezultatīvākās mūsu komandā ar 3 (1+2) punktiem katrai bija Elīna Dīce un Madlēna Rozīte, bet labākās spēlētājas balvu saņēma vārtsardze Allana Kolosova, kura atvairīja 15 no 17 pretinieču metieniem.
Latvijas izlases rezultatīvākā spēlētāja Elīna Dīce cīņā ar dānietēm. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Juniores zaudē dānietēm un atkāpjas uz B divīziju

Šodien Somijas pilsētā Lahti notiekošajā pasaules čempionātā florbolā sieviešu U19 izlasēm ļoti sāpīgu zaudējumu piedzīvoja mūsu juniores, kas izslēgšanas spēlē ar 4:5 piekāpās Dānijas valstsvienībai, izkrītot no A divīzijas. Trīs rezultatīvas piespēles Elīnas Dīces kontā, divus vārtus guva Marta Reke, bet labākās spēlētājas balvu saņēma pirmā gola autore Madlēna Rozīte.