Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Līgatnē atklāts sporta centrs un apbalvota florbola komanda

Līgatnē atklāts sporta centrs un apbalvota florbola komanda
Foto: www.floorball.lv

Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons viesojies Līgatnes Sporta centra atklāšanas ceremonijā, lai apbalvotu vīriešu komandu "Latgranulas" par izcīnīto 2. vietu 1. līgā.

"Latgranulas" florbolisti veiksmīgi aizvadīja iepriekšējo sezonu vīriešu 1. līgā, pusfinālā trīs spraigās un notikumu bagātās spēlēs pieveicot "Talsi/ZZS" komandu. Lai gan finālā nācās piekāpties 1. līgas čempioniem "Cēsis/CB", tomēr tika izcīnītas sudraba medaļas un iespēja nākamo sezonu aizvadīt vīriešu Virslīgā.

Līgatnes novads parūpējies, lai komanda šo sezonu varētu aizvadīt jaunā sporta zālē, par ko vairāk stāsta Līgatnes novada Sporta centra vadītājs, Juris Pīpkalējs: "2010. gada 24. jūlijā ar svinīgu ceremoniju tika atklāts Līgatnes novada Sporta centrs, kas atrodas Augšlīgatnē. Līgatnes novada priekšēdētājs Ainārs Šteins uzstājās ar atklāšanas uzrunu, lentas pārgriešanā viņam "asistēja" Līgatnes novada izpilddirektors un idejas par Sporta centra izveidi aizsācējs Guntars Pīpkalējs. Tad sekoja florbola komandas "Latgranula" apbalvošana, uz kuru kā īpašais viesis bija ieradies Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons. Notika florbola spēles bērniem, kā arī florbola spēle starp komandām "Latgranula" un "Jūrmala". Līgatnes novada Sporta centrs ir iecerēts kā treniņu vieta jaunajiem sportistiem un novada iedzīvotājiem. Sporta zāle ir nodrošināta ar skatītāju vietām, sporta zāles platība ir 1100 kvadrātmetru, ir trenažieru zāle, kā arī vingrošanas zāle. Laipni aicināti visi sportot gribētāji!"

Rezultatīvākie "Latgranula" komandas spēlētāji:

V.Vārds un UzvārdsPozīcijaV.P.Punkti
1.Ronalds Arājsuzbrucējs341751
2.Jānis Levanovičsuzbrucējs271138
3.Mārtiņš Biteuzbrucējs201636
4.Mārtiņš Vīnsuzbrucējs161329
5.Jānis Locānsuzbrucējs12820

Latvijas Florbola savienība apsveic Līgatnes komandu ar izcīnītajiem panākumiem un novēl veiksmi turpmākajā darbībā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums


Vīriešu 1. līgas čempioni - "Leģions/Grobiņas SC" florbolisti. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Vīriešu 1. līgā triumfē "Leģions/Grobiņas SC"

Par Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas klubu turnīra uzvarētāju šodien "Arēnā Rīga" kļuva "Leģions/Grobiņas SC", kas finālspēles pagarinājumā ar 4:3 pārspēja komandu "Kuldīga/KNSS". Izšķirošais vārtu guvums Edgara Freimaņa kontā.
Liepājas FK "Kurši" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
1

Liepājas "Kurši" pārliecinoši izcīna 1. līgas bronzu

Par Latvijas čempionāta florbolā vīrieši 1.līgas klubu turnīra bronzas medaļniekiem kļuvuši Liepājas FK "Kurši" florbolisti, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 11:4 pieveica komandu "FK Ogre/PGD.LV". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (3+1) punktiem bija Dainis Mašņikovs.
Pēteris Freimanis (vidū) guvis izšķirošos vārtus. Foto: Māris Vancevičs, floorball.lv

"Jogeva SK Tahe/Olivia" atspēlējas un pagarinājumā izcīna zeltu

Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas dublieru grupas čempionu titulu izcīnīja Igaunijas komanda "Jogeva SK Tahe/Olivia", kas dramatiskā finālā gāza no troņa "Latvijas Universitātes/FS Masters" vienību (5:4 ET). Igauņi cīņas gaitā spēja atspēlēties no trīs vārtu deficīta un uzvaru nesošo metienu viņu labā 21 sekundi pirms pagarinājuma beigām izpildīja Pēteris Freimanis.