Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Cēsis/CB" neplāno spēlēt Virslīgā

"Cēsis/CB" neplāno spēlēt Virslīgā
"Cēsis/CB"
Foto: skcesis.lv

Viena no Florbola čempionāta vīrieši 1. līgas komandām, kura pašlaik piedalās izslēgšanas spēlēs, ir "Cēsis/CB". Šī komanda ir Cēsu "Lekringa" fārmklubs, tāpēc arī uzvaras gadījumā spēlēt Virslīgā negrasās. Jūsu uzmanībai piedāvājam skcesis.lv sagatavoto informāciju par florbola komandu "Cēsis/CB".

"Cēsis/CB" šobrīd strādā Andra Malkava vadībā, jā, tieši tā paša Andra Malkava, kurš ir ilggadējs komandas "Lekrings" uzbrukuma līderis. Andris "Cēsis/CB" pārņēma sezonas vidū, kad tika piedzīvots pirmais zaudējums. Komandai trūka disciplīnas, kā arī bija iestājās haoss pašā spēlē, līdz ar to darbā tika pieņemts Malkavs. Šogad komanda Malkava vadībā 1. līgā izcīnīja otro vietu Austrumu konferencē (līgā startē desmit komandas, kuras sadalītas divās konferencēs), gūstot desmit uzvaru 16 spēlēs. Austrumos cēsniekiem priekšā tikai "Latgranula".

Izslēgšanas spēlēs cēsniekiem pirmajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā pretī patrāpījušies Ķekavas florbolisti, kurus vada Mārtiņš Jarahovičs. Mārtiņš ir arī spēlētājs un arī pārstāv "Lekrings" vienību. Līdz ar to būs interesanti paskatīties, kā komandas biedri laukumā šoreiz būs pretinieki treneru amatos. Jāpiemin, ka viņi abi vēl ir šādos posteņos nepieredzējuši, kas cīņu padarīs jo aizraujošāku.

Runājot par spēlētājiem, "Cēsis/CB" vienībai 1. līgā ir viens no jaunākajiem sastāviem, turklāt uz izslēgšanas spēlēm komandu papildināja Engus Bulmeisters, kurš savulaik spēlējis Virslīgā, kā arī pagājušās sezonas komandas kapteinis Jānis Platacis, kas cēsniekiem ir ļoti nozīmīgs papildinājums. Rezultatīvākais komandas spēlētājs ir E.Bulmeistera brālis Kārlis, kurš 12 spēlēs sakrājis 29 punktus (15+14), bet viņam uz papēžiem min Jānis Parms, kuram 24 punkti (19+5). Jāpiemin, ka Parms ar 19 vārtiem ir komandas labākais snaiperis. Tāpat pieminēšanas vērts ir fakts, ka komandas vārtsargs Lavrentijs Šarovs ir otrs labākais visā līgā ar 87,2% atvairīto metienu.

"Cēsis/CB" ir Cēsu labākās komandas "Lekrings" fārmklubs un tieši šī komanda ir labs atspēriena punkts jaunajiem florbolistiem, lai ielektu Virslīgā. Jāsaka, ka katru gadu vismaz viens vai pat divi spēlētāji no šīs komandas pārceļas uz "Lekringu" un spēlē Virslīgā.

Ar sēriju pret "Ķekava-2" cēsnieki ir izsākuši izslēgšanas spēles jeb cīņu par uzvaru 1. līgā un iespēju nākamajā sezonā spēlēt virslīgā. Tiesa gan, ja arī komanda triumfēs pirmajā līgā, tā tomēr negrasās startēt Virslīgā.

Nedaudz arī par pretiniekiem – "Ķekava-2" Jarahoviča vadībā Rietumu konferencē ierindojās 3.vietā, turklāt ievērojami atpaliekot no divām labākajām komandām (19 punktu starpība). Ķekavieši izcīnījuši tikai piecas uzvaras. Komandas līderis ar 19 punktiem (12+7) bija Intars Labsvārds.

"Cēsis/CB" vakar jau aizvadīja izslēgšanas spēļu sērijas pirmo maču pret "Ķekava-2", savā laukumā izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 16:2.

Izmantotie resursi:
skcesis.lv


, 2010-03-02 13:02, pirms 14 gadiem
Vispirms izcīnat pirmo vietu un tad kaut ko runājat par Virlīgu!!
Vīriešu 1. līgas čempioni - "Leģions/Grobiņas SC" florbolisti. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Vīriešu 1. līgā triumfē "Leģions/Grobiņas SC"

Par Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas klubu turnīra uzvarētāju šodien "Arēnā Rīga" kļuva "Leģions/Grobiņas SC", kas finālspēles pagarinājumā ar 4:3 pārspēja komandu "Kuldīga/KNSS". Izšķirošais vārtu guvums Edgara Freimaņa kontā.
Liepājas FK "Kurši" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
1

Liepājas "Kurši" pārliecinoši izcīna 1. līgas bronzu

Par Latvijas čempionāta florbolā vīrieši 1.līgas klubu turnīra bronzas medaļniekiem kļuvuši Liepājas FK "Kurši" florbolisti, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 11:4 pieveica komandu "FK Ogre/PGD.LV". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (3+1) punktiem bija Dainis Mašņikovs.
Pēteris Freimanis (vidū) guvis izšķirošos vārtus. Foto: Māris Vancevičs, floorball.lv

"Jogeva SK Tahe/Olivia" atspēlējas un pagarinājumā izcīna zeltu

Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas dublieru grupas čempionu titulu izcīnīja Igaunijas komanda "Jogeva SK Tahe/Olivia", kas dramatiskā finālā gāza no troņa "Latvijas Universitātes/FS Masters" vienību (5:4 ET). Igauņi cīņas gaitā spēja atspēlēties no trīs vārtu deficīta un uzvaru nesošo metienu viņu labā 21 sekundi pirms pagarinājuma beigām izpildīja Pēteris Freimanis.