Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Florbola čempionāta sieviešu 1.līgā trīs līderes

Florbola čempionāta sieviešu 1.līgā trīs līderes
Moments no spēles starp "Rubene-1" un "Irlava/Tukums"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šomēnes startējusi Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1.līga, kurā cīnās deviņi klubi. Pirmajās spēlēs tikai uzvaras svinējušas trīs komandas: Kocēnu "Rubene-1", "Rīgas Lauvas" un LiepU.

Kocēnu "Rubene-1" aizvadījusi jau trīs mačus. Čempionāts tika sākts ar uzvaru viesos ar 8:4 pār "Krustpili" (labākā spēlētāja – Sabīne Anna Zīverte, kura guva 4 vārtus). Pagājušās nedēļas nogalē kocēnietes savā laukumā divas reizes apspēlēja "Irlavas/Tukuma" florbolistes. Pirmajā spēlē "Rubene-1" bija pārāka ar 11:0 (par labāko tika atzīta Egija Katrīne Briede, bet rezultatīvākā ar 5 (4+1) punktiem bija Laura Gaugere), bet otrajā – ar 10:2 (labākā – Zanda Bērziņa, kurai 5 (2+3) punkti).

Divas spēles uzvarējusi komanda "Rīgas Lauvas", kas savā laukumā ar 15:2 sakāva FK NND (labākā spēlētāja – Ieva Ločmele, bet rezultatīvākā ar 5 (4+1) punktiem – Monika Džigure), bet ar 19:1 - "Līgatni" (labākā – Kristiāna Grāvīte, bet rezultatīvākā – Linda Dadajeva, kurai 9 (6+3) punkti).

LiepU florbolistes savas abas uzvaras svinējušas viesos. Pirmajā mačā liepājnieces ar 5:2 pieveica "Irlavu/Tukumu" (labākā – četru rezultatīvu piespēļu autore Karīna Mičule), bet otrajā ar 16:2 sagrāva FK NND (labākā – Madara Džeriņa, bet rezultatīvākā ar 7 (3+4) punktiem – Ieva Berga).

Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī ar 18 (13+5) punktiem atrodas Laura Skujevska (Tērvete). Viņai seko Laura Gaugere (Rubene-1) un Linda Dadajeva (Rīgas Lauvas), kurām pa 12 punktiem, bet tērvetniecei Baibai Latišai ir 11 (4+7) punkti. Starp vārtsardzēm līdz šim vislabāk veicies Sintijai Bāliņai (Rubene-1), kura atvairījusi 89.59% pretinieču metienu, Marta Heringa (LiepU) – 88.89%, bet Kristīne Kirilova (Rīgas Lauvas) – 88.46%.

Sieviešu 1.līgas tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).