Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Nost no dīvāna" piekāpjas buldodzēm

"Nost no dīvāna" piekāpjas buldodzēm
"Ķekavas Bulldogs"
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Šodien viena spēle notika ELVI florbola līgā sievietēm - "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm pirmo reizi izdevās pārspēt Virslīgas jaunpienācēju FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna" - 5:2. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (2+2) punktiem bija Inga Ametere.

"Ķekavas Bulldogs" florbolistes vismaz pagaidām aizvada savu ne pašu labāko sezonu - pēdējās četrās spēlēs bija piedzīvoti četri zaudējumi. Ķekavietes šovakar savā laukumā uzņēma Virslīgas debitanti FK "NND", kurai jau bija zaudēts divos savstarpējos mačos - 2:5 un 4:5. Arī šīsdienas cīņa sākās ne pārāk labvēlīgi buldodzēm, jo pēc pirmā perioda viņas bija nonākušas iedzinējās ar 0:2 - vārtus viešņu labā guva Diāna Zeipe un Valērija Babiča. Tomēr jau otrajā trešdaļā situācija krasi mainījās, jo pa vārtiem laukuma saimnieču labā guva Kristīna Degina, Inga Ametere un Līga Vancāne - 3:2. Arī pēdējā periodā, lai gan daudz vairāk uzbruka pretinieces, vārtus guva tikai ķekavietes - vēl pa reizei izcēlās Kristīna Degina un Inga Ametere - 5:2.

Par labāko starp uzvarētājām tika atzīta divu vārtu autore Kristīna Degina. Rezultatīvākā viņas komandā ar 4 (2+2) punktiem bija Inga Ametere, bet 2 (1+1) punkti Līgas Vancānes kontā. Labākās spēlētājas balvu FK "NND" rindās saņēma Ilze Justamente, kura ar rezultativitāti šajā mačā neizcēlās. Komandai "Ķekavas Bulldogs" pēc šīs uzvaras ir 12 punkti, bet turnīra tabulā joprojām 5.vieta.

Izmantotie resursi:
flooorball.lv


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.