Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

4. jūlijā notiks "Ghetto Floorball" Ģimeņu turnīrs

4. jūlijā notiks "Ghetto Floorball" Ģimeņu turnīrs
Publicitātes foto

Otrdien, 4. jūlijā, "Ghetto Floorball" Grīziņkalnā organizē otro Ģimeņu dienu, kurā laipni aicinātas uz jautru saliedēšanās pasākumu visas sportiskās ģimenes. Dalība šajā turnīrā būs bez maksas!

Kā to jau atklāj pats nosaukums, "Ģimeņu dienas" turnīram pieteikties tiek aicinātas radinieku komandas ar vienīgo nosacījumu, ka komandā jābūt vismaz divu paaudžu pārstāvjiem, proti, ja vēlies spēlēt kopā ar brāļiem, māsām vai brālēniem, komandā noteikti jābūt arī tētim vai mammai. Ģimeņu turnīrs "Ghetto Floorball" laikā notiks jau otro gadu, un arī šoreiz galvenais pasākuma uzdevums paliks nemainīgs – sirsnīgā un sportiskā atmosfērā pavadīt laiku kopā ar sev vistuvākajiem. Dalība ģimeņu turnīrā ir bez maksas.

Tāpat gaidāmajā "Ghetto Floorball" turnīrā paralēli notiks ierastais "Grandu grupas" turnīrs ikvienam interesentam, savu kārt jau no pulksten 14.30 risināsies U13 un U16 vecuma grupu komandu spēles.

4. jūlija "Ghetto Floorball" turnīri Grīziņkalnā:

Jauniešu (U13 un U16) grupu turnīri
13.30-14.15 - reģistrācija
14.30 - turnīra sākums
Dalības maksa: 6 EUR no komandas
Ģimeņu turnīrs
17.00-17.45 - reģistrācija
18.00 - turnīra sākums
Dalība: bez maksas
Pamatturnīrs
17.00-17.45 - reģistrācija
18.00 - turnīra sākums
Dalības maksa: 10 EUR no komandas

Informāciju sagatavoja: Kārlis Dārznieks


, 2017-07-03 18:13, pirms 7 gadiem
Getiņš iet uz beigām, ka jāsāk reklamēties sportacentrā!
, 2017-07-03 19:13, pirms 7 gadiem
bastians_shweinsteig_838347868385734656 rakstīja: Getiņš iet uz beigām, ka jāsāk reklamēties sportacentrā!
izskatās, ka esiet no pavisam jaunas paaudzes, ghetto parasti šeit liek reklāmas rakstus, jau praktiski no pirmssākumiem
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.