Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

18.jūnijs sportā

18.jūnijs sportā
Kaspars Daugaviņš
Foto: AFP/Scanpix

Piedāvājam atskatu uz 18.jūnija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.

Nacionālās hokeja līgas finālsērijas trešajā spēlē uzvaru svinējusi Bostonas "Bruins", kura ar 2:0 pieveica Čikāgas "Blackhawks" un izvirzījās vadībā sērijā ar 2:1. Kaspars Daugaviņš šajā sev ne pārāk veiksmīgajā spēlē izcēlās ar divām soda minūtēm un vienu metienu pa vārtiem.

Romā notika pludmales volejbola "Grand Slam" posma kvalifikācijas sacensības. Pamatturnīrā iekļuvuši Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri izšķirošajā cīņā ar 2:1 (21:19, 18:21, 18:16) pārspēja Grieķijas duetu Zupanis/Kotsilianos, ka arī Jānis Pēda un Mārtiņš Pļaviņš, kuri savā vienīgajā kvalifikācijas turnīra mačā ar 2:0 pieveica zviedrus Stefanu Gunnarsonu un Hannesu Brinkborgu.

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) paziņojusi par 2013./2014.gada Eiropas Čempionu kausa izcīņas sieviešu komandām norisi. Latvijas valstsvienības bāzes komanda un čempione SHK "Laima" sāks dalību turnīrā no pirmās kārtas, 18.-20.oktobrī B apakšgrupas turnīrā uzņemot Kazahstānas "Aisulu", Baltkrievijas "Pantera" un Rumānijas "Csikszereda".

Izraelā ar Spānijas un Itālijas izlašu finālspēli noslēdzās Eiropas U21 čempionāts. Spānija jau pirmajā puslaikā ieguva komfortablu divu vārtu pārsvaru, izcīnot pelnītu uzvaru spēlē ar rezultātu 4:2. Tādējādi Spānija triumfēja Eiropas U21 čempionātā otro reizi pēc kārtas.




, 2013-06-19 03:59, pirms 11 gadiem
es par latviešu čiksēm!
Tamazs Pertija
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

25.jūlijs sportā

Piedāvājam atskatu uz 25.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.
Andris Biedriņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

22.jūlijs sportā

Piedāvājam atskatu uz 22.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.
Latvijas U20 valstsvienības galvenais treneris Artūrs Štālbergs 
Foto: FIBA Europe

21.jūlijs sportā

Piedāvājam atskatu uz 21.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.