Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

13.maijs sportā

Agris Suveizda

13.maijs sportā
Mārtiņš Cipulis pret Franciju
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piedāvājam īsu atskatu uz 13.maija notikumiem pasaules un Latvijas sporta dzīvē.

- Latvijas hokeja izlase ļoti svarīgā spēlē ar 3:1 pieveica Franciju un izrāpās no pēdējās vietas grupā. Vēlāk Latvija oficiāli nodrošināja palikšanu augstākajā divīzijā.

- Pirmoreiz šīs sezonas NBA izslēgšanas spēlēs laukumā devās Andris Biedriņš, kurš aizvadīja trīs minūtes un izcīnīja divas bumbas pie groziem. Goldensteitas "Warriors" pagarinājumā pieveica Sanantonio "Spurs" (97:87) un sērijā panāca izlīdzinājumu 2-2.

- Romas ATP Masters 1000 tenisa turnīra 2.kārtu sasniedza Ernests Gulbis, kurš piekto reizi pēc kārtas pārspēja somu Jarko Nieminenu. Gulbis pirmo setu uzvarēja ar 6:2, bet otrajā setā bija pārāks taibreikā - 7:6(6).

- Nelielu soli no Latvijas čempionāta bronzas palika "Barons kvartāls", kas ceturtajā ceturtdaļā nenoturēja desmit punktu pārsvaru un galotnē izlaida uzvaru pret "Valmieru" (85:88). Bronzas sērijā rezultāts ir kļuvis neizšķirts 2-2, un izšķirošā spēle notiks Valmierā.

- Par vienu no lielākajiem pārsteigumiem pasaules hokeja čempionātā parūpējās Slovēnija, kas tika pie punkta pret Kanādu (3:4). Tas gan neglāba Slovēniju no izkrišanas uz 1.divīziju. Panervozēt nācās arī Krievijai, kas izdarīja krietni mazāk metienu, taču sakāva Austriju (8:4). Citā spēlē Dānija uzvarēja Baltkrieviju (3:2).

     [+] [-]

, 2013-05-14 00:15, pirms 11 gadiem
Ernests un izlase šodien visvairāk iepriecināja, pārējais tā pa lielam pie pakaļas