Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

12.jūnijs sportā

12.jūnijs sportā
Aleksandrs Ņiživijs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piedāvājam atskatu uz 12.jūnija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" sastāvu papildinājis 28 gadus vecais kanādiešu centra uzbrucējs Kails Vilsons, bet līgumi uz nākamo sezonu parakstīti arī ar Aleksandru Ņiživiju un Rodrigo Laviņu.

Argentīnas futbola superzvaigzne un Spānijas futbola granda "Barcelona" uzbrucējs Lionels Mesi un viņa tēvs Horhe Horasio tiek turēti aizdomās par nodokļu krāpniecību vairāku miljonu eiro apmērā.

Latvijas handbola izlase izcīnīja punktu 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē Dobelē, cīnoties neizšķirti 25:25 (12:11) pret spēcīgajiem Ungārijas handbolistiem.

Latvijas tenisists Ernests Gulbis duetā ar amerikāni Džeimsu Ceretani nav spējis pārvarēt Halles ATP dubultspēļu turnīra 1.kārtu. Divos setos ar 3:6, 2:6 viņi piekāpās Jonatanam Erliham (Izraēla) un Danielem Bračiali (Itālija).




Tamazs Pertija
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

25.jūlijs sportā

Piedāvājam atskatu uz 25.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.
Andris Biedriņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

22.jūlijs sportā

Piedāvājam atskatu uz 22.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.
Latvijas U20 valstsvienības galvenais treneris Artūrs Štālbergs 
Foto: FIBA Europe

21.jūlijs sportā

Piedāvājam atskatu uz 21.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.