Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Foto: ''Stipro Skrējiens'' 2010

2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē notika jau otrais Stipro Skrējiens, kam bija dota devīze – ''Vēl skarbāk!” . Vairāk kā 340 vīru, gandrīz 90 sievietes, kā arī 69 komandas starp daudzajiem pasākumiem šajās brīvdienās bija izvēlējušās „Stipro Skrējienu”. Un pēc finiša liela daļa, kas startēja arī pirmajā skrējienā atzina, ka šis bija gan grūtāks, gan arī interesantāks. Foto: Sporta attīstības centrs - SACensības.LV


, 2014-05-06 12:02, pirms 10 gadiem
Kristap čau !
Dāvis Mazais. Foto: Campione del Garda.

Burātāji Mazais un Kumpiņa atlases regatē neizcīna ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas burātāji Dāvis Mazais un Estere Kumpiņa šonedēļ Francijā atlases regatē neizcīnīja ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Pāvels Švecovs. Foto: olimpiadef64.lv

Pieccīņnieks Švecovs Pasaules kausa posmā sasniedz finālu

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs piektdien Budapeštā sasniedza Pasaules kausa trešā posma finālu.
Vitālijs Kuceba.

Paukotāji Kuceba un Prošina nekvalificējas Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas paukotāja Sofija Prošina Luksemburgā piektdien Eiropas zonas olimpiskās kvalifikācijas sacensībās ar špagu piekāpās ceturtdaļfinālā, bet Vitālijs Kuceba sacensībās ar floreti zaudēja pirmajā izslēgšanas turnīra cīņā.