Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Milzkalna Veikparkā aizvadītas veikborda sacensības

Milzkalna Veikparkā aizvadītas veikborda sacensības
Foto: Artūrs Pavlovs

Milzkalna Veikparkā veiksmīgi noritējušas sacensības starp Baltijā labākajiem veikbordistiem. Profesionāļu klasē laurus plūca igaunis Daniel Matsukevits, otrajā vietā ierindojās Valters Ošnieks, kas no pirmās vietas atpalika tikai par 3,4 punktiem. Godpilno trešo vietu ieņēma Jānis Siders.

Sieviešu grupā uzvaru ieguva Aija Ambrasa, bet 0,5 punktus atpalika un otro vietu ieguva Linda Drande, bet Igaunijas pārstāve Tiia Pakk ieguva trešo vietu. Tautas klasē pārliecinošu uzvaru izcīnīja Miķelis Leinarts, otrajā vietā ierindojās Pāvels Losevs, bet trešais - Renārs Mileika.
Armands Broks
, Open Credit valdes priekšsēdētājs: "Veikbors Latvijā ir salīdzinoši jauns sporta veids un to uzskatu par ļoti inovatīvu, azartisku. Latvijā ir daudz spēcīgu un progresīvu sportistu, tāpēc man prieks, ka varam kaut nedaudz palīdzēt viņiem attīstīties."

Sacensībās bija vērojams jauns risinājums, lai skatītājiem šīs sacensības būtu vēl aizraujošākas. Tika izmantots lineārais kabelis, kas ļāva sacensības skatīt 200m tuvumā.

Papildu informācija:
Anda Podziņa


Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.

Pēc daudziem gadiem Rojā atjaunos Latvijas čempionātu 24h skrējienā, turklāt bronzas statusā

Šā gada 24. maijā Rojā Ultramaratona festivāla ietvaros notiks Latvijas čempionāts 24h skrējienā, pēc vairāk nekā 20 gadiem atjaunot valsts čempionātu šajā ultra distancē. Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu atzīmējamu lietu, proti, šim ultramaratona čempionātam ir piešķirts Starptautiskās ultramaratona skrējēju asociācijas bronzas zīme (IAU Bronze Label).
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.