Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Olainfarm Inline hokeja līgas fināls IHK Olaine - IHK Pirāti. Spēles ieraksts

25.07.2019. Olainfarm Inline hokeja līgas fināls IHK Olaine - IHK Pirāti spēles ieraksts.

Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.
Otrās vietas ieguvēja U19 Sonora Liepa (pirmā no kreisās). Foto: Jelgava.lv

Liepa un Vītola izcīna Latvijai divas 2. vietas Eiropas junioru reitinga turnīrā skvošā

Eiropas junioru reitinga turnīrā skvošā “Latvian Junior Open 2024”, kas no 26. līdz 28. aprīlim notika “Pepsi” skvoša centrā Rīgā, divas godalgotas vietas tika Latvijai, jo Sonora Liepa U19 un ANita Vītola U15 grupā izcīnīja otrās vietas.
Foto: LOF.

Ar vērienīgu dalībnieku skaitu un RCHV uzvaru noslēdzies Skolu kauss orientēšanās

Ar vērienīgu dalībnieku skaitu aizvadīti šī gada lielākie Skolu orientēšanās svētki - Latvijas Skolu orientēšanās kauss, kas šogad norisinājās pie Ogres Tehnikuma. Spītējot lietum, pasākumā piedalījās ap 700 skolēnu no dažādām Latvijas skolām un pilsētām, lai noskaidrotu labāko skolu orientēšanās sportā 2024. gadā.