Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dambretists Cilēvičs - pasaules junioru čempions

Dambretists Cilēvičs - pasaules junioru čempions
Leonīds Cilēvičs

Haikenā (Nīderlandē) noslēgušies pasaules junioru (līdz 19 g.v.) un kadetu (līdz 16 g.v.) čempionāti simtlauciņu dambretē. Junioru grupā lielisku panākumu guva rīdzinieks Leonīds Cilēvičs, kurš kļuva par pasaules čempionu.

Spriedzes pilnā cīņā turnīra vidū Leonīds kļuva par līderi. Dramatiska izvērtās pēdējā spēļu kārta - izšķirošā partija ar galveno konkurentu holandiešu jauno cerību Tiju van den Bruku. Ieguvis iniciatīvu, rīdzinieks nepietiekami novērtēja pretinieka taktiskās iespējas un nokļuva grūti aizsargājamā pozīcijā.

Nezaudējot aukstasinību, Leonīds ar skaistu noslēguma plānu panāca neizšķirtu partijas iznākumu. Izcīnot 13 punktus no 18 iespējamiem, viņš kļuva par šā gada pasaules junioru čempionu..

Jāatzīmē arī visai cerīgais divpadsmit gadus jaunās rīdzinieces Jeļenas Česnokovas sniegums. Junioru grupā ar pārliecinošu spēli viņa izcīnīja 9 punktus un ierindojās cienījamā 14. vietā. Jeļena un Leonīds ir divpadsmitkārtējās pasaules čempiones Zojas Golubevas audzēkņi.

Informāciju sagatavoja
Raimonds Vīpulis, starptautiskais lielmeistars


, 2012-12-24 14:46, pirms 11 gadiem
Tas tam Saskaņas Centra Cilēvičam puika ?
, 2012-12-24 15:02, pirms 11 gadiem
spēlmanis rakstīja: Tas tam Saskaņas Centra Cilēvičam puika ?
Jā. Viņš kad sāka trenēties pie Golubevas, tad jau pēc neilga laiciņa varēja saprast, ka būs talants. Malacis puika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-25 11:32, pirms 11 gadiem
Apsveicu! Naakamais solis - nepazust starp ''pieaugushajiem''!
Dāvis Mazais. Foto: Campione del Garda.

Burātāji Mazais un Kumpiņa atlases regatē neizcīna ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas burātāji Dāvis Mazais un Estere Kumpiņa šonedēļ Francijā atlases regatē neizcīnīja ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Pāvels Švecovs. Foto: olimpiadef64.lv

Pieccīņnieks Švecovs Pasaules kausa posmā sasniedz finālu

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs piektdien Budapeštā sasniedza Pasaules kausa trešā posma finālu.
Vitālijs Kuceba.

Paukotāji Kuceba un Prošina nekvalificējas Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas paukotāja Sofija Prošina Luksemburgā piektdien Eiropas zonas olimpiskās kvalifikācijas sacensībās ar špagu piekāpās ceturtdaļfinālā, bet Vitālijs Kuceba sacensībās ar floreti zaudēja pirmajā izslēgšanas turnīra cīņā.