Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Atrasts vēsturiskās bumbiņas īpašnieks

Atrasts vēsturiskās bumbiņas īpašnieks
Kens Grifijs juniors
Foto: AP

Ir noskaidrots cilvēks, kurš 9. jūnija Augstākās Beisbola Līgas (MLB) spēlē starp Sinsinati "Reds" un Floridas "Marlins" noķēra bumbiņu ar kuru Kens Grifijs, juniors, veica savu 600. "home run" sitienu karjerā.

Iepriekš bija zināms vien tas, ka vīrieti, kurš noķēra šo bumbiņu, sauc par Džo un viņš dzīvo Fortloderdeilā. Kā vēlāk izrādījās, šo vīrieti sauc par Džozefu Šīreru.

"Marlins" prezidents Deivids Samsons apstiprināja šo informāciju, kā arī piebilda, ka viņš bija kontaktējies ar šo cilvēku, lai apspriestu iespējamos bumbiņas iegādes noteikumus, jo Samsons šo nu jau vēsturisko beisbola ekipējuma sastāvdaļu vēlas nopirkt un aizsūtīt Kenam Grifijam, junioram. Pēc kluba prezidenta vārdiem, šajās sarunās kompromiss pagaidām nav panākts.

52 gadus vecais Šīrers vairākiem medijiem izsūtīja faksu, kurā viņš stāsta, ka vēl joprojām nav nolēmis, ko darīt ar šo bumbu: "Esmu apspriedies gan ar ģimeni, gan citiem padomdevējiem, lai vēlāk izvēlētos labāko variantu, ko man ar šo bumbiņu darīt."

Aprakstot to, kā viņš ticis pie šīs bumbiņas, Šīrers rakstīja: "Kopš Grifijs to atsita, es to neizlaidu no sava skatiena. Es pavirzījos aptuveni piecas sēdvietas, kuras bija tukšas, pa kreisi un noķēru to tieši no gaisa. Neviens cits tai nebija pieskāries. Bumbiņa nāca tieši no Grifija atsitamās vāles un es biju pirmais, kas tai pieskaras."

Savukārt cits līdzjutējs no Maiami vēlas iesniegt prasību tiesā, jo uzskata, ka tieši viņš ir šīs bumbiņas vienīgais likumīgais īpašnieks.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-06-23 19:55, pirms 16 gadiem
Moshk nokjeera ar, bet nu uzrodas veel jauni "iipashnieki", kuri it kaa "pieskaarushies", plus veel arii iistais iipashnieks nezin, vai grib to paardot.
, 2008-06-23 20:37, pirms 16 gadiem
ej nu un pieraadi, kursh iistais bumbinjas saimnieks..
, 2008-06-23 20:41, pirms 16 gadiem
ja spele nofilmeta var pieradit kas to nokera
, 2008-06-23 20:43, pirms 16 gadiem
Nu gan SENSĀCIJA!!! Amīši ir vnk slimi! Atraduši par ko sacelt brēku. Vispār esmu vīlies, ka ko tādu publicē e-sportā!
, 2008-06-23 20:44, pirms 16 gadiem
sh1d rakstīja: ej nu un pieraadi, kursh iistais bumbinjas saimnieks..

Tas, kursh pusliidz atljautaa veidaa to bumbinju savaaca, tas arii ir iipashnieks.
, 2008-06-23 20:46, pirms 16 gadiem
slimie jenki
, 2008-06-23 20:50, pirms 16 gadiem
man piemeeram amerikaanju sporta veidi kaa beisbols NFL un kas tur veel galiigi neiteresee un es domaaju ka 99% no esports.lv lasiitaajiem taa pat.

no offence
, 2008-06-23 21:00, pirms 16 gadiem
Smilga rakstīja: man piemeeram amerikaanju sporta veidi kaa beisbols NFL un kas tur veel galiigi neiteresee un es domaaju ka 99% no esports.lv lasiitaajiem taa pat.

no offence

Neviens nespiež lasīt. Es, piemēram, kad nav ko darīt, paskatos NFL, nelaižu garām Super Bowl.
, 2008-06-23 21:30, pirms 16 gadiem
Jukons rakstīja: Neviens nespiež lasīt. Es, piemēram, kad nav ko darīt, paskatos NFL, nelaižu garām Super Bowl.


Tieši tā. Amerikāņi ir tik stipri kā nācija tāpēc, ka viņiem ir tādi sporta veidi, kā NFL. Īsta vīru spēle. Katrā vidusskolā viņiem ir futbola komandas, un šī spēle norūda raksturu.
, 2008-06-23 21:52, pirms 16 gadiem
To smilga:
Ja tev neinteresee, tas nenoziimee, ka arii 99% neinteresee. Nepatiik - nelasi un nekomentee.
, 2008-06-23 23:36, pirms 16 gadiem
Andree rakstīja: Tieši tā. Amerikāņi ir tik stipri kā nācija tāpēc, ka viņiem ir tādi sporta veidi, kā NFL. Īsta vīru spēle. Katrā vidusskolā viņiem ir futbola komandas, un šī spēle norūda raksturu.

Gan jau, bet dzīvnieciska jau nu līdz kaulam.
, 2008-06-23 23:57, pirms 16 gadiem
Andree rakstīja: Tieši tā. Amerikāņi ir tik stipri kā nācija tāpēc, ka viņiem ir tādi sporta veidi, kā NFL. Īsta vīru spēle. Katrā vidusskolā viņiem ir futbola komandas, un šī spēle norūda raksturu.

Tas par to raksturu ir diskutējama tēma. Daudzi NFL spēlētāji ir nepatikšanās ar likumu, taču, ja viņi nespēlētu futbolu, viņi visticamāk būtu uz ielām vai cietumā.
, 2008-06-24 13:18, pirms 16 gadiem
Es to bumbinju biju nokeris
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.

Pēc daudziem gadiem Rojā atjaunos Latvijas čempionātu 24h skrējienā, turklāt bronzas statusā

Šā gada 24. maijā Rojā Ultramaratona festivāla ietvaros notiks Latvijas čempionāts 24h skrējienā, pēc vairāk nekā 20 gadiem atjaunot valsts čempionātu šajā ultra distancē. Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu atzīmējamu lietu, proti, šim ultramaratona čempionātam ir piešķirts Starptautiskās ultramaratona skrējēju asociācijas bronzas zīme (IAU Bronze Label).
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.