Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Latvijas kērlinga čempionāts jauktajiem pāriem. Pusfināls

23.02.2020. Latvijas kērlinga čempionāts jauktajiem pāriem- pusfināls.

Vīriešu čempionāta laureāti. Foto: Latvijas Šaha federācija.

Spraigajā Latvijas čempionātā šahā Jankovskism pirmais, Bērziņai piektais tituls

Svētdien Rīgā, Transporta un sakaru institūtā, ar ļoti līdzīgām un spraigām cīņām noslēdzās Latvijas čempionāts klasiskajā šahā. Vīriešu konkurencē par uzvarētāju pirmo reizi kļuva FIDE meistars Guntis Jankovskis, kuram vienāds punktu skaits ar otrās vietas ieguvēju Klāvu Stabulnieku, bet dāmā piektais tituls lielmeistares Ilzes Bērziņas kontā, tiekot pie uzvaras pēdējā kārtā, kurā no līderpozīcijām un arī godalgas šķīrās ELīna Otikova, bet iepriekšējo gadu čempionei Laurai Rogulei beigās pakāpjoties uz 3. vietu.
Agate Rašmane. Foto:Latvijas Šaušanas federācija

Rašmanei 17. vierta PK posmā šaušanā 25 metru distancē šaušanā ar pistoli

LETA. Latvijas šāvēja Agate Rašmane pirmdien Azerbaidžānā Pasaules kausa posmā sasniedza 17. labāko rezultātu sacensību ar pistoli 25 metru distancē kvalifikācijā, bet Kristiāna Agule ieņēma 24.vietu, cīņai par medaļām nekvalificējoties.
Emīls Vasermanis. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Vasermanim 17.vieta Pasaules kausā šaušanā, Agulei personīgais rekords

Azerbaidžānā notiekošajā Pasaules kausā šaušanā Emīls Vasermanis šaušanā ar pneimatisko pistoli ieguvis 17. vietu, bet Kristāna Agule sasniegusi personīgo rekordu.