Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Golfa leģenda Nikleuss izslimojis "Covid-19"

Golfa leģenda Nikleuss izslimojis "Covid-19"
Džeks Nikleuss. Foto: AFP/Scanpix

Golfa ikona Džeks Nikleuss atklājis, ka martā viņam un sievai tika konstatēts "Covid-19", kas licis vairāk nekā mēnesi pavadīt mājās.

Nikleuss un viņa sieva Barbara, kuriem abiem nesen palika 80 gadi, mājās esot bijuši no 13. marta līdz, kamēr slimība uzvarēta, aptuveni piecas nedēļas. Kādreizējais golferis intervijā atklājis, ka viņam bijis sāpošs kakls un klepus, kamēr sieva tikusi cauri bez simptomiem.

18 lielo čempionātu uzvarētājs saka, ka ir laimīgs, ka slimība viņa ģimeni neskāra smagāk. "Tā nevilkās ļoti ilgi un mums abiem ļoti, ļoti paveicās. Mēs ar Barbaru esam riska grupā. Skumstam par visiem, kuri zaudējuši dzīvības, un viņu ģimenēm."

Nikleuss, kurš savu blondo matu dēļ pazīstams arī ar iesauku Zelta lācis, 18 lielajos čempionātos uzvarēja laikā starp 1962. un 1986. gadu. Šis ir vēsturē labākais rezultāts. Viņa tuvākais sekotājs ar 15 tituliem ir Taigers Vudss. Izpētīts, ka cilvēkiem vecumā virs 80 gadiem, mirstība no "Covid-19" ir aptuveni desmit procenti.

Izmantotie resursi:
https://www.insidethegames.biz/arti...


, 2020-07-21 16:59, pirms 4 gadiem
Nikleuss
, 2020-07-21 17:40, pirms 4 gadiem
Nikleuss, lielie čempionāti - kas tie tādi?
Latvijas komandas dalībnieki. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas stenda šāvējiem uzvaras Baltijas čempionāta otrajā posmā Rīgā

No 4.līdz 5.maijam “Riga Shooting centre” šautuvē norisinājās Baltijas čempionāta 2. posms stenda šaušanā, komandu ieskaitē gan apaļajā stendā, gan tranšejas stendā uzvaras svinot Latvijas šāvējiem.
Vīriešu čempionāta laureāti. Foto: Latvijas Šaha federācija.

Spraigajā Latvijas čempionātā šahā Jankovskism pirmais, Bērziņai piektais tituls

Svētdien Rīgā, Transporta un sakaru institūtā, ar ļoti līdzīgām un spraigām cīņām noslēdzās Latvijas čempionāts klasiskajā šahā. Vīriešu konkurencē par uzvarētāju pirmo reizi kļuva FIDE meistars Guntis Jankovskis, kuram vienāds punktu skaits ar otrās vietas ieguvēju Klāvu Stabulnieku, bet dāmā piektais tituls lielmeistares Ilzes Bērziņas kontā, tiekot pie uzvaras pēdējā kārtā, kurā no līderpozīcijām un arī godalgas šķīrās ELīna Otikova, bet iepriekšējo gadu čempionei Laurai Rogulei beigās pakāpjoties uz 3. vietu.
Agate Rašmane. Foto:Latvijas Šaušanas federācija

Rašmanei 17. vierta PK posmā šaušanā 25 metru distancē šaušanā ar pistoli

LETA. Latvijas šāvēja Agate Rašmane pirmdien Azerbaidžānā Pasaules kausa posmā sasniedza 17. labāko rezultātu sacensību ar pistoli 25 metru distancē kvalifikācijā, bet Kristiāna Agule ieņēma 24.vietu, cīņai par medaļām nekvalificējoties.