Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Badmintonistes Lencēviča un Berga piedzīvo zaudējumus pasaules junioru čempionāta cīņās

Badmintonistes Lencēviča un Berga piedzīvo zaudējumus pasaules junioru čempionāta cīņās
Foto: Latvijas Badmintona federācija

LETA. Latvijas badmintonistes Liāna Lencēviča un Una Berga otrdien piedzīvoja zaudējumus Indonēzijā notiekošā pasaules junioru čempionāta individuālajos mačos.

Lencēviča trešās kārtas cīņā ar 5:21, 11:21 pārliecinoši piekāpās Malaizijas badmintonistei Cji Sjuaņai, tādējādi noslēdzot dalību vienspēļu sacensībās.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Lencēviča bija brīva no pirmās kārtas, bet otrajā viņa ar 21:17, 21:5 uzvarēja armēnieti Gajani Mamajanjani.

Savukārt Berga savā trešās kārtas cīņā ar 16:21, 10:21 zaudēja Sijuņai Liņai no Dienvidkorejas.
Arī Berga no pirmās kārtas bija brīva, bet otrajā kārtā viņa ar 21:9, 21:10 droši pieveica pret Sunajanu Muhiju no Nepālas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka puišiem pirmā kārta bija brīva Artūram Ķelpem, bet otrajā viņš ar 11:21, 4:21 piekāpās taizemietim Saranam Jamsri. Tikmēr cits Latvijas pārstāvis Mairis Loiko savā otrās kārtas duelī ar 7:21, 10:21 zaudēja ukrainim Daņilo Bosņukam.

Vēl puišu dubultspēļu pirmajā kārtā zaudējumu pirmdien cieta Ķelpe un Loiko, kuri pārliecinoši ar 4:21, 10:21 piekāpās somiem Antonam Monbergam un Jesperam Paulam.

Tikmēr jauktajās dubultspēlēs Latvijas pāri piedzīvoja zaudējumus pirmajā kārtā. Loiko/Berga ar 12:21, 20:22 piedzīvoja neveiksmi pret somiem Mīku Lahtinenu un Hennu Lēnu Lindbergu, kamēr Ķelpe/Lencēviča ar 8:21, 7:21 pārliecinoši zaudēja ķīniešiem Fenam Jaņdže un Čeņai Jinsjue.

Savukārt meiteņu dubultspēlēs otrdien Lencēviča un Berga otrās kārtas duelī ar 11:21, 17:21 piekāpās kanādietēm Keitijai Hošu un Aleksandrai Mokanu, noslēdzot pēdējo Latvijas pārstāvju dalību sacensībās.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā turpat norisinājās pasaules junioru čempionāta komandu sacensības, kur Latvijas vienība izcīnīja 32.vietu. Latvijai pasaules čempionātā vairs nevar palīdzēt Ardis Daniels Bedrītis, kuram komandu sacensībās spēcīga gremde trāpīja acī un sportists nokļuva slimnīcā. Spēlēt badmintonu un aktīvi kustēties viņš varēs atsākt vien pēc mēneša.

Izmantotie resursi:
LETA


Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.

Pēc daudziem gadiem Rojā atjaunos Latvijas čempionātu 24h skrējienā, turklāt bronzas statusā

Šā gada 24. maijā Rojā Ultramaratona festivāla ietvaros notiks Latvijas čempionāts 24h skrējienā, pēc vairāk nekā 20 gadiem atjaunot valsts čempionātu šajā ultra distancē. Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu atzīmējamu lietu, proti, šim ultramaratona čempionātam ir piešķirts Starptautiskās ultramaratona skrējēju asociācijas bronzas zīme (IAU Bronze Label).
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.