Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rīgā notiekošajā Eiropas čempionātā veikbordā aiz laivas Zalpēterim 7. vieta

Rīgā notiekošajā Eiropas čempionātā veikbordā aiz laivas Zalpēterim 7. vieta
Jānis Zalpēteris
Foto: Anna Liņavska

Rīgā, Lucavsalā turpinās Eiropas čempionāts veikbordā aiz laivas. Šodien notika pusfinālu braucieni U18 un Open Men grupās. Latviju pārstāvošais Jānis Zalpēteris (U18) uzrādīja lielisku sniegumu, tomēr ar to bija nedaudz par maz, lai kvalificētos finālbraucienam, kurš norisināsies jau sestdien. Tiesneši mūsu sportista sniegumu novērtēja ar 43,11 punktiem, kas bija par 2.67 punktiem mazāk par Nīderlandes sportista rezultātu. Līdz ar to Jānim sacensības ir beigušās, ierindojoties kopvērtējuma 7. vietā.

Piektdien sacensības turpināsies ar Eiropas kausa Superfinālu, kurā par 15 000 $ naudas balvu sacentīsies 20 labākie Eiropas sportisti un 7 sportistes. Latviju Superfinālā pārstāvēs Roberts Liņavskis un Kristīne Bezbaile.

Eiropas čempionāts noslēgsies sestdien ar finālbraucieniem. Pl. 12.00 startēs Masters grupa, kurā redzēsim Roberta Liņavska braucienu. Uzreiz pēc tam 12.40 startēs meiteņu U18 grupa, kurā redzēsim 3 mūsu pārstāves – Alisi Krūzi, Justīni Zonni un Nikolu Jurkeviču. Sacensību kulminācija sāksies pl. 15.30 ar Open Men startu.

Finālus tiešraidē varēs vērot Sportacentrs.com, bet spēcīgāko grupu fināli būs redzami Sportacentrs TV tiešraidē. Sacensību laiki un rezultāti pieejami starptautiskās federācijas mājas lapā https://www.iwwfed-ea.org/competiti...

Turpat arī iespējams sekot līdzi rezultātiem tiešsaistes režīmā.


Vitālijs Kuceba.

Paukotāji Kuceba un Prošina nekvalificējas Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas paukotāja Sofija Prošina Luksemburgā piektdien Eiropas zonas olimpiskās kvalifikācijas sacensībās ar špagu piekāpās ceturtdaļfinālā, bet Vitālijs Kuceba sacensībās ar floreti zaudēja pirmajā izslēgšanas turnīra cīņā.
Madars Razma. Foto: Imago Images/Scanpix

Razma Eiropas tūres posmā zaudē pirmajā kārtā

LETA. Latvijas šautriņu metējs Madars Razma piektdien Austrijā Eiropas tūres piektajā posmā piedzīvoja neveiksmi pirmajā kārtā.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.