Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Vingrotāja Vihrova debitējusi NCAA čempionātā

Vingrotāja Vihrova debitējusi NCAA čempionātā
Elīna Vihrova un Igors Vihrovs. Foto: Mārtiņš Mālmeisters / Latvijas Olimpiskā komiteja

LETA. Latvijas vingrotāja Elīna Vihrova piektdien debitēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā un kopā ar Pensilvānijas štata universitātes komandu svinēja uzvaru.

Pensilvānijas štata universitātes vingrotājas guva 194,775 punktus, bet pretinieces no Jeilas Universitātes - 190,650 punktus.

Vihrova bija otrā atbalsta lēcienā (9,775 punkti), sestā vingrojumā līdztekas ar dažāda augstuma kārtīm (9,775), 11. vingrojumā uz līdzsvara baļķa (9,000) un desmitā brīvajās kustībās (9,250).

No trīs daudzcīņā startējušajām sportistēm Vihrova bija trešā ar 37,800 punktiem, piekāpjoties pretinieču pārstāvei Lindsejai Čiai (38,725) un savai komandas biedrenei Lorēnai Bridžensai (38,525).

Izmantotie resursi:
LETA


, 2022-01-16 16:36, pirms 2 gadiem
Pēc izsksta Vihrova 100% kopija-tikai meitene.
Foto: Latvijas Alpīnistu savienība.

Eiropas kausa posmā jauniešiem kāpšanas sportā augstākā vieta no Latvijas Novickai

Austrijā notikušajā Eiropas kausa posmā jauniešiem kāpšanas sportā no Latvijas pārstāvjiem augstķao vietu ieguvusi Annija Novicka, kura iekļuva trīsdesmitniekā.

Sestdien ar garo distanci sāksies 2024. gada Latvijas čempionāti orientēšanās sportā

Šo sestdien, 11. maijā, Dzērbenes pusē tiks atklāta Latvijas čempionātu sezona orientēšanās sportā, kad noskaidrosim labākos orientēšanās klasikā - garajā distancē.
Latvija cīnās neizšķirti ar Ukrainu 3:3. Foto: Latvijas Dambretes federācija.
2

Latvijas vīriešu izlasei sudraba godalgas pasaules čempionātā dambretē rapidā

Portugāles pilsētā Albufeirā 7. norisinājās pasaules komandu čempionāts sievietēm un vīriešiem 100 lauciņu dambretē rapidā jeb ar ātrās dambretes laika kontroli, kur Guntis Valneris, Raimonds Vipulis un Roberts Misāns izcīnījuši sudraba godalgas, bet dienu iepriekš dambretē ar klasiskā laika kontroli par pasaules čempionēm kļuvušās Jeļena Česnokova, Malvīne Misāne un Alise Misāne šoreiz 4. vietā.