Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Lambjels: "Pļuščenko lēmums atgriezties – drosmīgs solis"

Lambjels: "Pļuščenko lēmums atgriezties – drosmīgs solis"
Stefans Lambjels
Foto: AP/Scanpix

Turīnas olimpisko spēļu vicečempions daiļslidošanā, šveicietis Stefans Lambjels, kurš karjeru jau ir beidzis, komentējis krieva Jevgeņija Pļuščenko atgriešanos daiļslidošanā. Jāatgādina, ka ilgāku laiku Pļuščenko nevarēja startēt diskvalifikācijas dēļ.

"Redzēju kā Pļuščenko startēja Krievijas čempionātā un, manuprāt, viņš bija lielisks. Kā jau vienmēr. Izskatījās, ka viņš ir labā fiziskā formā, bet viņa tehniskās iespējas mēs jau zinām. Ar nepacietību gaidu viņa startu Eiropas čempionātā," sacīja Lambjels.

"Esmu sajūsmināts par Pļuščenko lēmumu atgriezties. Tas ir ļoti drosmīgs solis, kas vēl vienu reizi pierāda, ka viņš ir izcils sportists un īsts čempions," uzsvēra šveicietis. "Joprojām atceros mūsu sāncensību Turīnā un citās reizēs."

Izmantotie resursi:
championat.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-15 14:05, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Par ko Pļuščenko saņēma diskvalifikāciju?
Parak daudz runāja...
, 2012-01-15 14:22, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Par ko Pļuščenko saņēma diskvalifikāciju?
Laikam diskvalifikāciju viņam iedeva pēc tam, kad viņš itkā traumas dēļ nepiedalījās Eiropas(?) čempionātā, bet jau nedēļu vēlāk startēja komercmačos.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.

Pēc daudziem gadiem Rojā atjaunos Latvijas čempionātu 24h skrējienā, turklāt bronzas statusā

Šā gada 24. maijā Rojā Ultramaratona festivāla ietvaros notiks Latvijas čempionāts 24h skrējienā, pēc vairāk nekā 20 gadiem atjaunot valsts čempionātu šajā ultra distancē. Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu atzīmējamu lietu, proti, šim ultramaratona čempionātam ir piešķirts Starptautiskās ultramaratona skrējēju asociācijas bronzas zīme (IAU Bronze Label).
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.