Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Latvijas nūjošanas 3. festivāls Ventspilī

Ventspils Piedzīvojumu parkā sestdien, 18. augustā, plkst. 12:00 tiks dots starts nu jau trešajam Latvijas nūjošanas festivālam Ventspilī.

Nūjošana kā aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids šobrīd Latvijā aizrauj aizvien vairāk cilvēkus. Ventspilī tiks piedāvāta 5.3 km gara nūjošanas trase, kurā ikviens varēs pārbaudīt savas nūjošanas prasmes. Tie, kas jūtas pārliecinoši, varēs veikt 2 apļus, kopumā 10,6 km trasi.

Reģistrēties dalībai festivālā un ar nolikumu iepazīties varēs no 18. jūlija speciāli festivālam izveidotā mājas lapā - Nūjošanas festivāls Dalības maksa pieaugušajiem Ls 2,00, bērniem un pensionāriem – Ls 1.00. Ja ir vēlme piedalīties festivālā, bet nav savas nūjas – tas nekas, jo sacensību dienā Piedzīvojumu parkā tās varēs izīrēt.

Dalībniekam pēc finiša tiek solītas gan labas emocijas, gan spēcinoša zupa, kas palīdzēs atgūt spēkus. Katrs finišētājs, kā apliecinājumu par piedalīšanos Latvijas 3. nūjošanas festivālā Ventspilī, saņems īpašu pārsteigumu no organizatoriem.

Esi aktīvs un gatavojies festivālam jau šodien!

Informāciju sagatavoja:
SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””
Sporta un mārketinga daļa


, 2012-07-17 13:06, pirms 12 gadiem
Žēl tikai, ka 99% no nūjotajiem nav ne jausmas, ka pastāv arī nūjošanas tehnika, ceru, ka būs uz vietas kāds, kas pamācīs.
, 2012-07-18 00:46, pirms 12 gadiem
zaksix rakstīja: Žēl tikai, ka 99% no nūjotajiem nav ne jausmas, ka pastāv arī nūjošanas tehnika, ceru, ka būs uz vietas kāds, kas pamācīs.
Tehniku jau nevajag, galvenais, ka nūjas rokās Ja kāds arī mēģinātu sākt tehniski pareiz, to darīt, tad labi ja piektā daļa no nūjotājiem vispār būt, jo tas taču prasa fizisku piepūli, kas izrādās nemaz nav tik viegli

Pēc daudziem gadiem Rojā atjaunos Latvijas čempionātu 24h skrējienā, turklāt bronzas statusā

Šā gada 24. maijā Rojā Ultramaratona festivāla ietvaros notiks Latvijas čempionāts 24h skrējienā, pēc vairāk nekā 20 gadiem atjaunot valsts čempionātu šajā ultra distancē. Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu atzīmējamu lietu, proti, šim ultramaratona čempionātam ir piešķirts Starptautiskās ultramaratona skrējēju asociācijas bronzas zīme (IAU Bronze Label).
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.

Latvijas burātāji uzvar starptautiskā regatē “Skradin Cup”

Kapteiņa Artūra Mecberga komanda ar jahtu “Dufour 41” uzvarējusi starptautisko regati “Skradin Cup’24” (Horvātijā). Četrās sacensību dienās ļoti mainīgos laika apstākļos (no pilnīga bezvēja līdz vētras stipruma brāzmām, no mierīgas līdz bangojošai jūrai), tika veiktas četras sacīkstes.