Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Triatlonists Sluckis kvalificējies pasaules čempionātam

Triatlonists Sluckis kvalificējies pasaules čempionātam
Rinalds Sluckis

"Ironman.lv" triatlona komandas pārstāvis Rinalds Sluckis svētdien izcīnīja ceļazīmi uz pasaules čempionātu "Ironman" triatlonā, kas oktobra sākumā norisināsies Havaju salās. Rinalds kļuvis par pirmo latviešu triatlonistu, kam izdevies kvalificēties pasaules prestižākajām "Ironman" sacīkstēm.

Cīrihē notikušajās „Ironman Switzerland” sacensībās Rinalds klasisko „Ironman” distanci (3.8 km peldēšana, 180 km riteņbraukšana, 42.2 km skriešana) pieveica deviņās stundās, desmit minūtēs un 52 sekundēs, ierindojoties 13. vietā kopvērtējumā un 1. vietā savā vecuma grupā (30-34).

Peldēšanas posmu Rinalds pieveica stundā, trīs minūtēs un 19 sekundēs un pēc peldēšanas bija tikai 34. pozīcijā savā vecuma grupā. Savā spēcīgākajā disciplīnā, riteņbraukšanā, Rinalds 180 km distanci pieveica četrās stundās, 56 minūtēs un 24 sekundēs un pēc riteņbraukšanas jau bija nonācis pirmajā pozīcijā vecuma grupā, ko nosargāja līdz pat finišam, maratona distanci noskrienot trīs stundās, astoņās minūtēs un 39 sekundēs. „Ironman Switzerland” rezultāti pieejami sacensību organizatoru mājaslapā IronmanLIVE.com.

„Ironman” pasaules čempionāts 8.oktobrī norisināsies Havaju Salās. Ceļazīmes uz PČ iespējams izcīnīt tikai kvalifikācijas sacensībās vai iegūt loterijas rezultātā, taču arī loterijas dalībniekiem ir jāpieveic „Ironman” vai „half Ironman” distance (1,9 - 90 - 21,1 km) noteiktā kvalifikācijas laikā. Kopumā PČ startēs nedaudz vairāk nekā 1800 sportistu no visas pasaules.

Informāciju sagatavoja:
Artis Kalveits
Ironman.lv Triatlons


, 2011-07-11 12:42, pirms 13 gadiem
Ceru drizumaa maratonu vienu pasu noskriet 3 stundaas. Tiesam visu cienu! SC plurkstetaju baram ir uz ko paskatities iekams !!!st talak!
, 2011-07-11 12:57, pirms 13 gadiem
tieshaam visu cienju... 180km ar riteni vien 9h buutu labs rezultaats, bet plus veel maratons un 3,8km peldeeshana.... njaaa
, 2011-07-11 15:18, pirms 13 gadiem
Labs apsveicu un ceru bus labs rezultāts Havaju salās
, 2011-07-11 16:13, pirms 13 gadiem
Visu cieņu dzelzs vīram! Havaju salu mačs ir nopietns piedzīvojums, lai tam veltītu visus spēkus. Ar šādu rezultātu var iekļūt pirmajā simtā izredzēto, bet iespējams, tajos apstākļos sasniedzami pavisam citi ātrumi. Lai īstā forma 8.oktobrī.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.

Pēc daudziem gadiem Rojā atjaunos Latvijas čempionātu 24h skrējienā, turklāt bronzas statusā

Šā gada 24. maijā Rojā Ultramaratona festivāla ietvaros notiks Latvijas čempionāts 24h skrējienā, pēc vairāk nekā 20 gadiem atjaunot valsts čempionātu šajā ultra distancē. Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu atzīmējamu lietu, proti, šim ultramaratona čempionātam ir piešķirts Starptautiskās ultramaratona skrējēju asociācijas bronzas zīme (IAU Bronze Label).
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.