Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Haringtons - "Bridgestone Invitational" līderis arī pēc otrās dienas

Haringtons - "Bridgestone Invitational" līderis arī pēc otrās dienas
Padregs Haringtons
Foto: AFP

"Bridgestone Invitational" turnīrā pēc 36 bedrītēm jeb sacensību pusē līdera godā aizvien atrodas Īrijas golferis Padregs Haringtons, kuram vienu sitienu zaudē Dienvidāfrikas Republikas pārstāvis Tims Klarks.

Haringtons ceturtdien iespēja -6, taču vakar tik augstvērtīgu rezultātu viņam neizdevās uzrādīt, dienu pabeidzot ar vienu sitienu zem pāra. Tas gan viņam ļāva saglabāt līdera pozīcijas. Starp citu, Haringtonam, kuram šī sezona pagaidām uzskatāma par neizdevušos, pirmo reizi četru mēnešu laikā kādā no turnīriem pirmajās divās dienās 18 bedrītes izgājis ar rezultātu zem pāra.

Vienu sitienu viņam zaudē Tims Klarks no DĀR, bet divus ASV golferis Skots Verplanks. Dienas labāko rezultātu – pieci sitieni zem pāra – sasniedza divi golferi – Džerijs Kellijs no ASV un spānis Alvaro Kiross, kuri abi līdz ar to iekļuvuši pirmajā desmitniekā.

Noteikti no pretendentiem uz uzvaru vēl nedrīkst svītrot ārā Taigeru Vudsu (-2) un Filu Mikelsonu (-1). ''The Open'' čempions Stjuarts Sinks no Haringtona atpaliek piecus sitienus (-2) un, tāpat kā viņa tautieši Vudss un Mikelsons, var pacīnīties par uzvaru.

"Bridgestone Invitational"

VGolferisValsts1.r.2.r.Summa+/-
1.Padregs HaringtonsĪrija6469133-7
2.Tims KlarksDĀR6668134-6
3.Skots VerplanksASV6669135-5
4.-6.Prajads MarksajengsTaizeme6670136-4
4.-6.Stīvs StrikersASV6769136-4
4.-6.Džerijs KellijsASV7165136-4

Ar sacensību rezultātiem var iepazīties šeit.

Saistītais raksts:
"Bridgestone Invitational" vadībā pēc pirmās...

Izmantotie resursi:
pgatour.com


, 2009-08-08 11:12, pirms 15 gadiem
Nākamnedēļ Masters turnīrs ja nemaldos tad sanāk ka daudzi spēlēs 3 nedēļas pēc kārtas ieskaitot Taigeru kas uzvarēja Buick open.
No kreisās: Aleksejs Ivaškins un Artjoms Rekuņenko. Foto no sportistu privātā arhīva.

Rekuņenko un Ivaškinam panākumi prestižajā "Spartan race" šķēršļu skrējienā

Ar panākumiem, izcīnot uzvaras un citas godalgas vecuma grupās, no Lielbritānijā notikušā prestižā “Spartan race” šķēršļu skrējiena atgriezušies Latvijas vadošie šī sporta veida pārstāvji Artjoms Rekuņenko un Aleksejs Ivaškins.
Džereds Gofs. Foto: AFP/Scanpix

Lauvu saspēles vadītājs tiek pie trešās lielākās algas NFL

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi kopš 1991. gada sezonas uzvarēja play-off spēli, atalgojusi savu saspēles vadītāju Džeredu Gofu ar līgumu, kas padarījis spēlētāju par trešo visaugstāk atmaksāto amerikāņu futbolistu.
Edvards Gruzītis. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs
2

Olimpiskajā atlasē Gruzītis 19. pozīcijā pēc boulderinga disciplīnas

LETA. Latvijas sportists Edvards Gruzītis ceturtdien Šanhajā uzrādīja 19. rezultātu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu atlases sacensībās sporta kāpšanā kvalifikācijas kārtā boulderinga disciplīnā.