Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Viesturs Lācis

Beisbola izlase debitē ar sagrāvi

Pirmo spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Prāgā (Čehija) aizvadījusi Latvijas beisbola izlase, kas vakar tikās ar Slovēniju. Diemžēl debija šāda līmeņa turnīros bija neveiksmīga - piedzīvota sagrāve ar 0:17.

Jau ielūkojoties spēles protokolā, redzams, ka laukumā tikušās dažāda līmeņa komandas. Latvijas izlasei septiņos iningos padevās tikai viens precīzs atsitiens, ko guva šortstops Andis Ansons (Rīgas "Diamonds"). Turpretī slovēņi pret Latvijas izlases metējiem sasniedza 12 atsitienus, kā arī izmantoja laukuma spēlētāju kļūdas.

Pilns spēles protokols un tās gaitas apraksts atrodams ŠEIT.

Šodien Latvijas izlasei ir brīvdiena, bet rīt 12:00 paredzēta otrā spēle turnīrā pret Polijas izlasi.

Izmantotie resursi:
baseballeurope.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-08 13:31, pirms 16 gadiem
Varēja ar kādu no šķēpmetējiem sarunāt, lai nāk par pičeru.
, 2008-07-08 14:15, pirms 16 gadiem
Ja beisbols šeit būtu populārāks, rezultāti arī nekur nepazustu. Žēl par sagrāvi, bet jācer, ka kādu uzvaru izcīnīs.
, 2008-07-08 14:23, pirms 16 gadiem
Reāli slovēņiem paredzama otrā vieta aiz čehiem, viņi ir ļoti stipri. Arī Baltkrievus šodien Slovēnija var teikt, ka sagrāva - 11:3. Pret Latviju slovēņiem izdevās uzsist Grand Slam, un statistiķi ir loti stingri - "hitu" ieksaitīja tikai šortstopam, kaut gan bija arī citi droši sitieni.
, 2008-07-08 16:32, pirms 16 gadiem
sd90022 rakstīja: Varēja ar kādu no šķēpmetējiem sarunāt, lai nāk par pičeru.

Paga bikinj, uzsildiishu precizitaati un uz naakamo gadu buus OK...

Zheel ka tik traki sanaaca, bet nu nekas arii citiem sporta veidiem ir bijushi aizsaakumi savaa laikaa un tie rezultaati bija tikpat ja ne veel trakaak slikti...

Es zinu ka buus OK un arii beisbols peec dazhiem gadiem buus krietni miileetaaks nekaa shobriid...
Vitālijs Kuceba.

Paukotāji Kuceba un Prošina nekvalificējas Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas paukotāja Sofija Prošina Luksemburgā piektdien Eiropas zonas olimpiskās kvalifikācijas sacensībās ar špagu piekāpās ceturtdaļfinālā, bet Vitālijs Kuceba sacensībās ar floreti zaudēja pirmajā izslēgšanas turnīra cīņā.
Madars Razma. Foto: Imago Images/Scanpix

Razma Eiropas tūres posmā zaudē pirmajā kārtā

LETA. Latvijas šautriņu metējs Madars Razma piektdien Austrijā Eiropas tūres piektajā posmā piedzīvoja neveiksmi pirmajā kārtā.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.