Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Panamerikas spēļu čempioni diskvalificē

Pēc pozitīvas dopinganalīzes pagaidu diskvalifikācija piemērota Brazīlijas peldētājai Rebekai Gusmau, kura šogad izcīnīja četras medaļas Panamerikas spēlēs.

Interesanti, ka jau maijā Gusmau analīzēs bija konstatēts paaugstināts testosterona līmenis, tomēr sportisti neatstādināja no dalības Panamerikas spēlēs. Tajās viņa kļuva par pirmo Brazīlijas pārstāvi, kas uzvarējusi peldēšanas sacensībās, turklāt viņa to izdarīja divās distancēs (50 un 100m brīvajā stilā), bet vēl divās stafetēs izcīnīja sudrabu un bronzu.

Pagaidām sportistei piemērota pagaidu diskvalifikācija, un viņa līdz apstākļu noskaidrošanai nedrīkst piedalīties sacensībās. Ja pozitīva izrādīsies arī B prove, Gusmau draud divu gadu diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:
www.fina.com


, 2007-11-06 18:04, pirms 16 gadiem
Nav ko lietot visādas dranķības..
, 2007-11-06 18:45, pirms 16 gadiem
nu izskatas jau tada...muzhiks
, 2007-11-06 20:49, pirms 16 gadiem
mirjams vina vai vins?
, 2007-11-07 20:40, pirms 16 gadiem
...kārtējais dopinglietotāja upuris
Dāvis Mazais. Foto: Campione del Garda.

Burātāji Mazais un Kumpiņa atlases regatē neizcīna ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas burātāji Dāvis Mazais un Estere Kumpiņa šonedēļ Francijā atlases regatē neizcīnīja ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Pāvels Švecovs. Foto: olimpiadef64.lv

Pieccīņnieks Švecovs Pasaules kausa posmā sasniedz finālu

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs piektdien Budapeštā sasniedza Pasaules kausa trešā posma finālu.
Vitālijs Kuceba.

Paukotāji Kuceba un Prošina nekvalificējas Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas paukotāja Sofija Prošina Luksemburgā piektdien Eiropas zonas olimpiskās kvalifikācijas sacensībās ar špagu piekāpās ceturtdaļfinālā, bet Vitālijs Kuceba sacensībās ar floreti zaudēja pirmajā izslēgšanas turnīra cīņā.