Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Pirmoreiz Latvijā notiks starptautisks lakrosa festivāls

Pirmoreiz Latvijā notiks starptautisks lakrosa festivāls
Latvijas lakrosa izlase
Foto: llf.lv

5. un 6.augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, pirmo reizi Latvijas Lakrosa vēsturē norisināsies starptautisks Lakrosa festivāls, ar dalībniekiem no ASV, Kanādas, Polijas un Latvijas.

Šis divu dienu festivāls sevī ietvers atvērtu treniņu visiem Latvijas lakrosistiem, kur pieredzējušie ASV un Kanādas Lakrosa speciālisti dalīsies savā pieredzē un praktiskos padomos Lakrosa spēles pilnveidošanā. Kā arī šī festivāla ietvaros norisināsies starptautisks divu dienu miniturnīrs kurā piedalīsies "Gatorade" (ASV), Polijas izlase, Latvijas izlase un "Latvija United” Zīmīgi, ka ASV pārstāvētajā komandā „Gatorade” spēlē profesionāli un pusprofesionāli spēlētāji no ASV un Kanādas, un šī komanda izcīnīja 1.vietu prestižākajā Eiropas lakrosa turnīrā "Berlin Open" 2009. un 2010.gadā.

Šī vasaras festivāla laikā Jelgavas olimpiskajā centrā būs iespēja satikt Latvijas lakrosa vīriešu un sieviešu komandu pārstāvjus, lai uzzinātu par iespējām trenēties lakrosā Liepājā, Saldū, Jelgavā, Valmierā un Rīgā.

Informāciju sagatavoja:
Latvia Lacrosse


, 2011-08-03 21:19, pirms 13 gadiem
Prieks, ka pamazām attīstās arī Latvijā mazāk zināmie sporta veidi!
Foto: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un 
bodifitnesa federācija.

IFBB starptautiskajā turnīrā fitnesa sporta veidos "Rīgas Pērle" uzvaras četru valstu pārstāvēm

Rīgā notikušajā ikgadējā IFBB starptautiskajā kausā fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle 2024”, ko organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, tās prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā, uzvaras svinēja četru valstu pārstāves.
Skotijs Šeflers. Foto: AFP/Scanpix
3

Par uzbrukumu policistam uz īsu brīdi aiztur golfa ranga līderi Šefleru

Pirms PGA čempionāta turnīra otrās dienas policija aizturējusi ranga pirmo numuru Skotiju Šefleru. Viņš gan vēlāk atbrīvots. Viņš aizturēts par vairākiem pārkāpumiem, tostarp uzbrukumu policistam, brīdī, kad mēģinājis neievērot policistu kontrolēto satiksmi pie iebraukšanas ''Valhalla'' golfa klubā pēc tur notikušā satiksmes negadījuma.
Edvards Gruzītis. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Gruzītis sporta kāpšanas OS atlases sacensībās nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas sportists Edvards Gruzītis piektdien Šanhajā 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu atlases sacensībās sporta kāpšanā nepārvarēja kvalifikāciju.