Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Bennets mēģinās pārtraukt zaudējumu sēriju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bennets mēģinās pārtraukt zaudējumu sēriju
Čārlzs Bennets
Foto: mmamadman.com

Bijušā japāņu organizācijas PRIDE zvaigzne Čārlzs Bennets (24-22-2), kurš pazīstams ar savu neordināro uzvedību, nākamo dueli aizvadīs 23. jūlijā cīņu šovā "KOTC: Shockwave" pret MMA "neveiksminieku" Luisu Simsu (0-15-0), kurš karjeras laikā nav izcīnījis nevienu uzvaru, ziņo sherdog.com

Trīsdesmit vienu gadu vecais Čārlzs "Trakais zirgs" Bennets MMA sabiedrībai pazīstams ar savu nesavaldīgo uzvedību cīņu laikā, taču arī kā cīkstonis Bannets nav zemē metams. Viņš aizvadījis daudz atzīstamu cīņu ar pasaules MMA gigantiem kā Džefs Kurrens, Uria Fabers, K.J. Nūns, Džons Gundersons, Forests Petzs, Ričs Klementi u.c. Tiesa, skaļu uzvaru pār pasaules zvaigznēm Čārlzam ir maz. Tomēr uzvarēti ir bijušais EliteXC čempions K.J. Nūns, bijušais UFC cīkstonis Geralds Strebendts un bijušais WEC titula pretendents Joširo Maeda. Tiesa šobrīd Bennetam ir trīs cīņu zaudējuma sērija, kuru ar Simsa palīdzību viņš plāno pārtraukt.

"Trakais Zirgs" ar nesavaldību izceļas ne tikai ringā. Arī ārpus cīņām Bennets ir visai agresīvs. Visspilgtāk Čārlza nelīdzsvarotību izceļ gadījums, kas notika 2010. gada janvārī. Bennets piedalījās sparingos ar par sevi smagāku pretinieku līdz treniņu mačs pārvērtās kautiņā. Č. Bennets pārģērbās un devās uz auto stāvlaukumu. Sportists atgriezās zālē pēc 15 minūtēm ar metāla stieni rokās - sākot sist savu pāri darītāju. Konfliktā iejaucās pārējie kluba biedri un izjauca kautiņu. Ieradās policija un arestēja agresīvo cīkstoni.

Arī Luiss Sims ir diezgan unikāla personība. Unikāls viņš ir ar to, ka sportists savā septiņus gadus ilgstošajā karjerā nav izcīnījis nevienu uzvaru un tik un tā turpina startēt. Pie tam visas piecpadsmit aizvadītājās - zaudētajās cīņās viņš pretinieku pārākumu atzinis jau pirmajā raundā. Grūti pateikt, kas Simsu vēl saista MMA, taču sportists kārtējo reizi mēģinās ierakstīt savā statistikā pirmo uzvaru.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-07-02 13:36, pirms 13 gadiem
neveiksminiekam derētu uzvara un tam mērkaķim būtu jāatstāj sports. pasmieties šad tad var, bet tas mudaks liek visiem Soneniem, Bispingiem un Ortiziem pēc džentelmeņiem izskatīties.