Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

MMA cīņas Jūrmalā tiek pārceltas uz jūliju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA cīņas Jūrmalā tiek pārceltas uz jūliju
Vjačeslavs Ovsjaņņikovs (pa kreisi) un Viktors Dudņiks
Foto: Levi

26. jūnijā Jūrmalā, Majoru pludmalē paredzētais MMA cīņu šovs "Cage fight WFCA vol. 3”, kurš slikto laika apstākļu dēļ tika atlikts, notiks jūlijā, ziņo "WFCA Baltija" prezidents Vjačeslavs Ovsjaņņikovs.

„Ar to bija jārēķinās, ka sliktu laika apstākļu gadījumā pasākums var tikt atcelts. Mums par nelaimi tā arī notika. Taču cīņu sporta interesentiem nav jābēdājas, jo šīs cīņas Jūrmalā notiks. Turnīrs tiek pārcelts uz jūliju, uz "Jaunā viļņa" laiku. Precīzi datumu varēšu pateikt tikai tuvākajās dienās,” esports.lv ziņoja „WFCA Baltija” prezidents Vjačeslavs Ovsjaņņikovs, kurš cer uz līdzjutēju sapratni sakarā ar cīņu pārcelšanu.

Organizatori sola darīt visu iespējamo, lai arī jūlijā nemainītos paredzētais cīkstoņu pāru salikums. „WFCA Baltija” sola, ka arī tad galvenajā vakara mačā uz ringa kāps Konstantīns Gluhovs, kurš vakar aizlidoja atpakaļ uz Ukrainu, kur aizvada treniņnometni.

„Protams, mēs nevaram paredzēt ne laika apstākļus, ne to vai kāds no sportistiem pēkšņi savainosies. Taču visumā ceram saglabāt iepriekš paredzēto fight card (no angļu val. Cīņu plāns), kā arī uz labu laiku”, optimistisks ir Ovsjaņņikovs.

     [+] [-]

, 2009-06-29 17:43, pirms 15 gadiem
kaadi laika apstaakli???? driizaak suudiigi noorganizeeja, jo nebija nekaadas reklaamas u.t.t. un taadeel tauta nesavaacaas skatiities..

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 18:48, pirms 15 gadiem
a vaitad laiks bija labs ko ???????????????????????
butu bijis laiks labs butu ari cilveki