Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Cirkunovam nākamais duelis pret vēl vienu jaunu UFC talantu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Cirkunovam nākamais duelis pret vēl vienu jaunu UFC talantu
Miša Cirkunovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Vienīgais latviešu cīkstonis pasaules prestižākajā MMA sporta organizācijā UFC Mihails Cirkunovs (14-5) cīņu apritē atgriezīsies 14. septembrī Vankūverā, tiekoties ar 23 gadus veco Austrālijas cīkstoni Džimu Krutu (10-0).

32 gadus vecais latviešu cīkstonis Mihails Cirkunovs, kurš ikdienā par mājām jau kopš pusaudža gadiem sauc Kanādu, aizvadīs savu otro cīņu 2019. gadā. Šoreiz tā norisināsies 14. septembrī Vankūverā un tiks pārraidīta ESPN+ platformā.

Mihailam jeb, kā sportists pazīstams MMA sabiedrībā, Mišam Cirkunovam pretī stāsies līdz šim neuzveiktais Džims Kruts [Jim Crute]. 23 gadus vecais Austrālijas cīkstonis savu UFC kontraktu nopelnīja pagājušā gada jūlijā, cīnoties UFC veidotajā cīkstoņu atlases turnīrā ''Dana White`s Tuesday Night Contender Series''.

Kopš tā laika Kruts jau kā pilntiesīgs UFC cīkstonis aizvadījis divas cīņas. Organizācijas rindās austrālietis debitēja pagājušā gada 1. decembrī, ar rokas laušanas paņēmienu trešajā raundā pieveicot Polu Kreigu [Paul Craig] (11-3), bet šā gada februārī savu skatītāju priekšā šovā ''UFC 234'' Kruts pirmajā raundā ar tehnisko nokautu sakāva veterānu Semu Elviju [Sam Alvey] (33-12).

Līdzīgā situācijā, kad jāmērojas spēkiem ar kādu no potenciālajām UFC pussmagā svara divīzijas zvaigznēm, Cirkunovs jau nesen bijis. Savā iepriekšējā cīņā šovā ''UFC 235'' Miša tikās ar brazīlieti Džoniju Vokeru [Johnny Walker] (17-3) un piedzīvoja šaušalīgu nokautu pirmajā raundā pēc pretinieka spēriena ar ceļgalu. Pirms tam latviešu cīkstonis bija pieveicis amerikāņu sportistu Patriku Kaminsu [Patrick Cummins] (10-7), kas arī ir vienīgā Cirkunova uzvara pēdējās četrās cīņās.

Izmantotie resursi:
https://www.bloodyelbow.com/2019/6/...
https://www.sherdog.com

     [+] [-]

, 2019-06-27 07:40, pirms 5 gadiem
Kruts neizskatījās ļoti kruts pret Aiviju,kaut gan uzvarēja.
Te es liktu uz Cirkunovu,kuram šī ir būt vai nebūt cīņa.
PS par pēdējo UFC tirnīru ne ziņas,jocīgi

  -1 [+] [-]

, 2019-06-27 10:08, pirms 5 gadiem
Atceros, kā Mishu uzskatīja par nākamo UFC čempionu, bet beigās tāds viduvējība vien ir. Tas nokauts pret Volkanu bija nu tik ļoti dīvains, knapi pieskārās un krita kā nosists, domāju, ka čalis bija uzlicis lielu kāpostu uz savu zaudi. Nav vairs cieņas pret viņu pēc tās cīņas un noteikti nesekošu viņam līdzi

     [+] [-]

, 2019-07-02 09:23, pirms 5 gadiem
Nu šim gan Cirkunovs piegriezīs skābekli.