Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Silvia pārtrauc savu neveiksmju sēriju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Silvia pārtrauc savu neveiksmju sēriju
Tims Silvia
Foto: mmaforreal.com

Bijušais UFC čempions smagajā svarā, amerikānis Tims Silvia MMA cīņu šovā "Adrenaline IV: Silvia vs. Railijs” pēc ilgstošas neveiksmju sērijas izcīnījis savu pirmo uzvaru, pieveicot savu tautieti Džeisonu Railiju.

Šajā cīņā Tims Silvia (25-6-0), kurš manāmi pieņēmies svarā, izskatījās daudz labāks par Džeisonu Railiju (6-2-0) visos komponentos. Railijs nespēja sacensties ne ar Silvias gabarītiem, ne pieredzi, ne arī ar meistarību.

Lielāko cīņas daļu sportisti pavadīja klinčā, bet kad no klinča atbrīvojās, Silvia ar precīzu sitiena nogāza savu pretinieku zemē, kur arī turpināja ar sitienu sēriju, taču tad iejaucās tiesnesis un cīņu pārtrauca.

Cīņa tika apstādināta pirmā raunda trešajā minūtē un Timam Silviai tika ieskaitīta uzvara ar TKO. Šī amerikānim bija pirmā uzvara pēdējās četrās cīņās.

Atgādinām pērn Silvia piekāpās trīs leģendāriem sportistiem: Antonio Rodrigo Nogeirai, Fjodoram Jemeļjaņenko un Rejam Merseram.

Tieši pēc kaunpilnā zaudējuma četrdesmit astoņus gadus vecajam bijušajam pasaules čempionam boksā, eksperti prātoja, ka Timam laika pamest leilo sportu, taču cīkstonis ar uzvaru pār Railiju cenšas pierādīt, ka viņu vēl pa agru norakstīt.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2009-09-25 18:26, pirms 15 gadiem
Būs jāievētē