Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Krokops noslēdz līgumu ar DREAM

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops noslēdz līgumu ar DREAM
Mirko "Krokops" Filipovičs
Foto: sherdog.com

Horvātu sportists Mirko „Krokops” Filipovičs savas nākamās cīņas aizvadīs Japānā, par cik ir parakstījis līgumu par trīs cīņu aizvadīšanu DREAM. Pirmo cīņu horvāts varētu aizvadīt šī gada jūlijā pret Holandes pārstāvi Alisteru Overēmu.

Vienošanās ar DREAM tika noslēgta pateicoties japāņu promouteru reakcijai, kuri ātri noreaģēja uz baumām, ka slavenais horvāts vēlas noslēgt līgumu ar UFC un pasteidzās tiem priekšā, piedāvājot tam trīs cīņu līgumu. Līgumā paredzēts, ka viena cīņa būs pēc K-1 un divas pēc MMA noteikumiem. Un, ja var ticēt baumām, tad japāņi iecerējuši, ka viena no šīm MMA cīņām, kura varētu notikt decembrī būs pret pasaules čempionu WAMMA versijā Fjodoru Jemeļjaņenko.

Taču savu pirmo cīņu Mirko Filipoviča aizvadīs jau šī gada jūlijā pēc K-1 noteikumiem pret Holandes pārstāvi Alisteru Overēmu, ar kuru tas pagājušogad sacentās MMA disciplīnā.

„Japāņi vēlas, lai es jūlijā pēc K-1 noteikumiem kautos pret Overēmu. Un es esmu tikai par, jo vēlos turpinājumu mūsu iepriekšējai cīņai, kura notika pagājušogad,” izteicās Mirko „Krokops” Filipovičs.

Atgādinām, ka šobrīd horvāts ir atlabis pēc ceļa traumas, kuru ieguva pagājušā gada izskaņā cīņā pret korejiešu milzi Hong Man Čoju un ir uzsācis treniņu procesu. Kā ziņo pats sportists, tad šobrīd tas vairāk trenē rokas un boksa tehniku, taču uz maiju tas sāks trenēt arī kājas.

Izmantotie resursi:
mixfight.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-03-24 08:57, pirms 15 gadiem
Diezgan interesanti

     [+] [-]

, 2009-03-24 09:11, pirms 15 gadiem
ar Fjodoru vareetu veelreiz pasisties-pirmaa ciinja bij laba....Pret Overēmu man nepatika-ciinja beidzaas peectam ka Overeems izdariija sitienu zem jostasvietas un ciinju paartrauca....

     [+] [-]

, 2009-03-24 17:19, pirms 15 gadiem
Bet vaitad cīņa ar Overemu nebeidzās ar no contest?

     [+] [-]

, 2009-03-24 17:37, pirms 15 gadiem
agronoms rakstīja: Bet vaitad cīņa ar Overemu nebeidzās ar no contest?
It kaa beidzaas gan, bet uzvaru pieskjiira Overeemam...To var redzeet sheit: sherdog.com: Fight Finder - Dream 6 Middleweight Grand Prix...

     [+] [-]

, 2009-03-24 21:47, pirms 15 gadiem
what ever