Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Rodrigesa un Stīvensa cīņa beidzas knapi sākusies; Volkanovskis tiek pie titulcīņas

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Rodrigesa un Stīvensa cīņa beidzas knapi sākusies; Volkanovskis tiek pie titulcīņas
Jairs Rodrigess. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz šodienu Meksikā aizvadīts UFC cīņu šovs ''UFC Fight Night 159", kura galvenajā duelī mājinieks Jairs Rodrigess (11-2) pirmā raunda sākumā kārtīgi iebakstīja acī Džeremijam Stīvensam (28-16), un cīņa tika pasludināta par nenotikušu. Tikmēr kļuvis zināms, ka pusvieglā svara čempions Makss Holovejs (21-4) savu titulu aizstāvēs decembrī Lasvegasā pret Aleksandru Volkanovski (20-1).

Divu pusvieglā svara cīkstoņu duelis starp meksikāni Jairu Rodrigesu un amerikāni Džeremiju Stīvensu solījās sagādāt skatītājiem kārtīgu cīņu, tomēr visas ekspektācijas mājinieku favorīts pamanījās sagraut jau pašā cīņas sākumā. Pirmā raunda 15. sekundē Rodrigess ar pirkstiem iebrauca Stīvensa acī. Ringa tiesnesis Herbs Dīns pēc ārsta veiktām pārbaudēm cīņu apturēja un tika lemts, ka tā jāizbeidz jau pašā saknē - cīņas iznākums tika anulēts (no contest) un šovs bija galā.

Nesagaidījuši slaktiņu astoņstūrī, Mehiko arēnā sanākušie fani izlēma savu neapmierinātību izrādīt pret cietušo Stīvensu. Amerikānim apsargu pavadībā dodoties uz ģērbtuvēm, publika sāka skaļi aurot un mest būrī dažādus priekšmetus, no alus un popkorna šalts netika sargāts arī pats Stīvenss.

Pavisam neilgi pēc cīņas Stīvenss ierakstīja video, kur dažu nedēļu laikā aicināja Rodrigesu uz revanšu. Interesanti, ka pēc cīņas meksikānis pieļāva arī nelielu iespēju, ka pretinieks simulējis un padevies, ko amerikānis, protams, noliedza.

Holoveja un Volkanovska cīņa kļūs par ''UFC 245'' galveno dueli

Kļuvis zināms, ka 14. decembrī Lasvegasā notiekošajā cīņu šovā ''UFC 245'' vakara galvenajā cīņā spēkiem mērosies divi pusvieglā svara divīzijas spīdekļi - čempions Makss Holovejs un 17 uzvaru sēriju uzkrājušais Aleksandrs Volkanovskis.

Havajietis sev piederošo UFC titulu sekmīgi aizstāvējis trīs reizes, pieveicot Žuzē Aldo (28-5), kuru Holovejs arī gāza no troņa, kā arī Braienu Ortegu (14-1) un Frenkiju Edgaru (23-7-1). Tikmēr Austrālijas cīkstonis Volkanovskis septiņās aizvadītajās cīņās UFC vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu. Volkanovskis UFC pievienojās 2016. gadā un izcīnījis uzvaras pret tādiem cīkstoņiem kā jau pieminētais Aldo un Čads Mendess (18-5).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...
https://www.mmafighting.com/

     [+] [-]

, 2019-09-22 23:21, pirms 5 gadiem
Pērtiķiem pērtiķu gājieni... ar atvērtu plaukstu vnk iebraukt pretiniekam sejā un pēc tam kko vēl tēlot!!? Tur pat nebija cīņas epizode...

     [+] [-]

, 2019-09-23 02:00, pirms 5 gadiem
Sūdīgākais šovs ever.

     [+] [-]

, 2019-09-23 09:07, pirms 5 gadiem
Par ko tieši tas primāts priecājās? Par NC? Jo tas viņa prāt bija vienīgais iznākums, lai nebūtu jāzāģē?

Tā laikam tiešām nebiju nekad redzējis, ka priecājas par NC.