Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Karpenko no Helsinkiem atgriežas ar zaudējumu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Karpenko no Helsinkiem atgriežas ar zaudējumu
Jurijs Karpenko
Foto: Levi

Vakarnakt, Somijas pilsētā Helsinkos Latvijas cīkstonis Jurijs Karpenko aizvadīja divu raundu cīņu pēc MMA noteikumiem ar somu atlētu Antonu Kuivanenu. Diemžēl uz mājām tika atvests zaudējums.

Cīņu, kuras formula bija divi raundi pa piecām minūtēm, Karpenko iesāka ļoti cerīgi, trāpot dažas reizes Kuivanenam ar roku spēcīgi pa galvu, taču vienā no Jura sitiena izdarīšanas brīžiem Kuivanens spēja latvieti nogāzt zemē un turpināt cīņu uz partera. Šeit jūtams pārsvars piederēja ringa saimniekam Antonam Kuivanenam, kurš ar rokas laušanas paņēmienu guva skaistu uzvaru ar tehnisko nokautu (TKO) jau pirmajā raundā.

Atgādinām, ka nākamo cīņu Jurijs Karpenko aizvadīs 27. septembrī tepat Latvijā, viesnīcā „Reval Hotel Latvija” telpās pret Jevgēņiju Drozdovu par Latvijas čempiona jostu WFCA versijā pēc MMA (viens no cīņas bez noteikumiem paveidiem) noteikumiem.

Izmantotie resursi:
fightclub.lv