Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC 99: Mirko Krokops pret Mustafa Al Turku

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC 99: Mirko Krokops pret Mustafa Al Turku
Mirko "Krokops" Filipovičs
Foto: blitzdblog.blogspot.com

MMA un K-1 zvaigzne Mirko „Krokops” Filipovičs (Horvātija) 13. jūnijā ar cīņu pret Anglijas pārstāvi Mustafa Al Turku, kura notiks Vācijas pilsētā Ķelnē, atgriežas UFC.

Mirko Filipovičs (24-6-2) pēc ceļgala operācijas ir pilnībā atlabis un sācis pilnvērtīgu sagatavošanās procesu gaidāmajai cīņai ar Mustafa Al Turku (6-4-0).

„Es jūtos lieliski! Atveseļošanās process norit veiksmīgi un mēs trenējamies ar pastiprinātu intensitāti. Vēl nekad man nav bijusi tik liela vēlēšanās kaut ko pierādīt sev, tāpēc es atkal kaušos vai iešu bojā mēģinot,” savu gatavību atgriezties MMA apritē apstiprina pats Krokops.

Cīņa ar Al Turku notiks Vācijā, turnīra „UFC 99” ietvaros, kas nozīmē, ka Mirko atgriežas federācijā, ar kuru viņam saistīti ne tie labākie momenti, jo trijās cīņās tas uzvarējis tikai vienā. Pēdējā UFC cīņā horvāts zaudēja Čeikam Kongo (14-4-1), kurš pirms pus gada uzvarēja arī Mustafa Al Turku.

„Esmu nolēmis atkal sisties UFC dēļ stiprās konkurences smagajā svarā. Kad pirmo reizi parādījos UFC, es cīnījos slikti, jo nebiju pats savā ādā. Atgriežoties būrī gribu pierādīt, ka vēl joprojām varu cīnīties augstākajā līmenī un man nav svarīgi kur un ar ko jākaujas,” kaujiniecisks ir horvātu sportists, kuram cīņa „UFC 99” būs pirmā no trim paredzētajām šajā gadā.

„Grūti runāt par nākotnes plāniem, taču es vēlētos šogad aizvadīt vismaz trīs cīņas. Gribu cīnīties pret spēcīgiem pretiniekiem un izsist ceļu līdz titula mačam. Šobrīd es koncentrējos uz cīņu ar Al Turku, bet pēc tam paskatīsimies, kas būs nākamais punkts manā ēdienkartē.”

Izmantotie resursi:
valetudo.ru
sherdog.com

  +3 [+] [-]

, 2009-05-20 01:23, pirms 15 gadiem
Manuprāt, ne tikai izcils cīkstonis, bet arī lieliska personība.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 01:50, pirms 15 gadiem
LABAKA CIŅA VIŅAM AR FEDORU, KUR VIŅŠ ZAUDEEJA..

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 02:18, pirms 15 gadiem
Legendaars ciikstonis K1 aprindaas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja