Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Kaols Uno atgriežas UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kaols Uno atgriežas UFC
Koals Uno
Foto: sherdog.com

Japāņu MMA leģenda Kaols Uno 13. jūnijā ar cīņu pret Spenseru Fišeru pēc piecu gadu pārtraukuma atgriežas UFC. Startējot zem šīs organizācijas tas savulaik cīnījies par pasaules čempiona jostu vieglajā svarā, taču abās bija spiests atzīt pretinieku pārākumu.

Kaola Uno (25-11-4) cīņa ar Spenseru Fišeru (22-4-0) paredzēta turnīra „UFC 99” ietvaros, kurš notiks Vācijas pilsētā Ķelnē.

Savas karjeras laikā trīsdesmit trīs gadus vecais Uno divas reizes ir cīnījies par UFC vieglā svara čempiona titulu, taču abas reizes priekš viņa bija neveiksmīgas. Pēc viņa otrā mēģinājuma iegūt čempiona jostu UFC nolēma no savas programmas izslēgt vieglo svaru, tāpēc japānim vajadzēja meklēt kādu citu organizāciju zem kuras startēt.

Pēc aiziešanas no UFC Uno paspējis nostartēt vairākos „K-1 HERO’s” un „DREAM” turnīros, kuros ticis pie desmit uzvarām un pieciem zaudējumiem, kā arī pie viena neizšķirta.

Savukārt potenciālais Kaola Uno pretinieks Spensers Fišers (ASV) šobrīd atrodas ļoti labā sportiskajā kondīcijā, par ko liecina viņa trīs uzvaras pēdējos četros mačos. MMA apskatnieki pārliecināti, ka amerikānis tuvākajā nākotnē varētu pretendēt uz UFC čempiona jostu.

Izmantotie resursi:

sherdog.com
mixfight.ru