Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Silvia: Uzvarēs Jemeļjaņenko

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Silvia: Uzvarēs Jemeļjaņenko
Tims Silvia un Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: Sherdog.com

Bijušais UFC čempions, amerikānis Tims Silvia ir pārliecināts, ka gaidāmajā supercīņā starp Andreju Arlovski un Fjodoru Jemeļjaņenko, kā uzvarētājs no ringa nokāps Krievijas fenomens Jemeļjaņenko.

„Arlovskis pēdējā laikā rāda labu sniegumu un šobrīd tas izskatās ļoti labā fiziskajā formā. Viņš ir pietiekami atlētisks, kā arī tam ir ļoti precīzi sitieni un to pavada liela sportiskā veiksme, bez kuras neiztikt, jo šajā sporta veidā var notikt jebkas. Taču neskatoties uz to, es viennozīmīgi kā šīs cīņas uzvarētāju redzu Fjodoru,” pirms 24. janvārī gaidāmā Arlovska-Jemeļjaņenko dueļa savos iespaidos dalījās bijušais UFC čempions Tims Silvia.

Jāatgādina, ka Tims Silvia (24 - 5 – 0) savulaik ringā ir ticies, gan ar Andreju Arlovski (14 - 5 – 0), gan ar Fjodaru Jemeļjaņenko (28 - 1 – 0). Ar Arlovski pat trīs reizes no, kurām divās Silvia bija pārāks par savu pretinieku. Taču cīņā ar Jemeļjaņenko amerikānis cieta ātrāko sakāvi savas MMA cīkstoņa karjeras laikā, jo jau pirmā raunda trīsdesmit sestajā sekundē cīņa tika apstādināta. Otru ātrāko sakāvi Tima Silvijas karjerā viņam sagādāja jau pieminētais Arlovskis, tiekot galā ar to četrdesmit piecās sekundēs.

Izmantotie resursi:
sherdog.com
mixfight.ru

     [+] [-]

, 2009-01-02 01:01, pirms 15 gadiem
Es arī esmu par 99% pārliecināts, ka Fjodors uzvarēs. Arlovskijs nav tas, kas viņu tagad var pieveikt.