Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Kiborgs iegūst MMA karalienes kroni

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kiborgs iegūst MMA karalienes kroni
Kristiana Santosa cīņā ar Džīnu Karano
Foto: Sherdog.com

Šodien Sanhosē (ASV) cīņā par Strikeforce pasaules MMA čempiona jostu sievietēm kļuva Kristiana "Kiborgs" Santosa, kura ar TKO pieveica otru titula pretendenti Džīnu Karano.

Publikas mīlules, līdz šim neuzvarētās amerikānietes Džīnas Karano (7-1-0) un brazīliešu MMA cīkstones Kristianas „Kiborga” Santosas (8-1-0) duelis bija Strikforce galvenā cīņa, kurā uz kārts tika likta vakantā Strikeforce pasaules čempiones josta MMA sievietēm.

Pēc starta gonga atskanēšanas kā izsalcis bullis Karāno metās virsū Kiborgs, kura labi strādāja ar rokām un kājā, taču kikboksa čempione Džina Karano neatpalika un arī atbildēja ar vairākiem pretsitieniem. Meitenes cīņu turpināja uz partera, kur aktīvāka izskatījās brazīliešu sportiste, taču Karāno spēja izkļūt no visiem Santosas žņaugšanas un laušanas satvērieniem. Cīņa atkal turpinājās kājās.

Nemitīgi uzbrukt turpināja Santosa, taču arī Karāno nepalika parādā un spēja ik pa laikam apdraudēt arī Kiborgu.

Taču no uzliktā tempa amerikāniete pamazām sāka pagurt. Cīņa atkal nonāca uz partera, kur joprojām dominēja divdesmit četrus gadus vecā Santosa, atbloķējot Karāno aizsardzību un uzsāka sitienu sēriju. Un cīņa bija galā.

Līdz ar to par pirmo Strikforce MMA pasaules čempioni ar TKO jau pirmajā raundā kļuva Kristiana „Kiborgs” Santosa, kura Džīnai Karano pabojāja statistiku, sagādājot viņai pirmo zaudējumu karjerā.

"Es tikai vēlos pateikties faniem par atbalstu, kuru tie man vienmēr snieguši, kā arī paldies Džīnai par doto iespēju," laimi par uzvaru neslēpa jaunā Strikeforce čempione Kristiana Santosa.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-17 08:55, pirms 15 gadiem
huidimdirdim rakstīja: Biju gan gaidījis stirpi aktīvāku cīņu no Carano puses....!!! Bet nu būs priekšdienām laba mācība
Gluži manas domas. Kad ienāca ringā Santosa, viņa bija smaidīga un pašpārliecināta, bet Džīna sabijusies. Domāju, ka zināja, kas viņu sagaida. Kiborgs ir/bija monstrs vnk..
Protams, gribējās, lai Džīna uzvar, viņa tak tik simpātiska meitene

  -1 [+] [-]

, 2009-09-11 14:54, pirms 15 gadiem
nu nav gan šis sporta veids priekš sievietēm domāts .. Kaut kas nejēdzīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja