Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Rejs Mersers nokautē Timu Silviu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rejs Mersers nokautē Timu Silviu
Vladimirs Kļičko un Rejs Mersers (pa labi)
Foto: flickr.com

Vakar MMA cīņu šova „Adrenaline MMA III” ietvaros bijušajam pasaules čempionam boksā WBO versijā, četrdesmit astoņus gadus vecajam Rejam Merseram vajadzēja nieka deviņas sekundes, lai tiktu galā ar bijušo UFC smagā svara čempionu Timu Silviu.

Reja Mersera (1-1-0) un Tima Silvia (24-5-0) duelis bija ilgi gaidīta cīņa visā pasaulē, kura vairākas reizes tika atlikta un pārcelta. Taču šis ilgi gaidītais mačs tikai nieka desmit sekundes. Tieši tik daudz laika vajadzēja 1988. Gada Olimpisko spēļu uzvarētājam un bijušajam pasaules čempionam boksā Rejam Merseram, lai nokautētu bijušo UFC čempionu Timu Silviu.

Nav noslēpums, ka sākotnēji šo abu sportistu duelis bija paredzēts aizvadīt pēc boksa noteikumiem, taču nedēļu pirms turnīra organizatori izdomāja, ka šim „gadsimta mačam” jānotiek tomēr pēc MMA noteikumiem.

„Es astoņstūrī iešu apavos, jo netaisos ne cīnīties, ne sist ar kājām. Esmu bokseris tāpēc izmantošu tikai rokas,” tā dienu pirms cīņas masu medijiem izteicās Rejs Mersers.
Merseram šī ir otrā cīņa MMA. Debiju astoņstūrī (būrī) viņš aizvadīja pret skandalozi slaveno ielu cīkstoni Kevinu Fergusonu jeb plašāk pazīstamu kā Kimbo Slais. Tiesa, toreiz bijušais pasaules čempions piekāpās Slaisam.

Savukārt Timam Silviai šis ir ceturtais zaudējums piecās pēdējās cīņās, kas nozīmē, ka šobrīd ir apdraudēta viņa turpmākā MMA cīkstoņa karjera.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2009-06-15 01:56, pirms 15 gadiem
Nja ....veicas Merseram!!! Ka bokserim vinam gaja labak,nav vins no tiem kas varetu izradit kartigu pretestibu mix veida cikstoniem,atceros kur bija cina K-1 kur Mersers cinijas pret Remy Bonjasky..Bonjaskis vienu kicku sejas un Mersers atteicas no cinas... Butu palicis vien boksa...

  +1 [+] [-]

, 2009-06-15 02:07, pirms 15 gadiem
BUSHIDO rakstīja: Nja ....veicas Merseram!!! Ka bokserim vinam gaja labak,nav vins no tiem kas varetu izradit kartigu pretestibu mix veida cikstoniem,atceros kur bija cina K-1 kur Mersers cinijas pret Remy Bonjasky..Bonjaskis vienu kicku sejas un Mersers atteicas no cinas... Butu palicis vien boksa...
par ko runaa? vinjsh taksh uzvareeja

     [+] [-]

, 2009-06-16 09:32, pirms 15 gadiem
...bet k-1 jau pirmajās sekundās dabūja high-kick pa žoklīti un nācās beigt cīņu...